"Χρυσοί" υπολογιστές Surface Hub απο τη Microsoft

Αυξάνονται οι υπηρεσίες και τα προϊόντα από την Microsoft τον ερχόμενο μήνα, με δύο νέους υπολογιστές Surface Hub 84 ιντσών και 55 ιντσών.

Όσο αυξάνονται οι ίντσες αυξάνονται και οι τιμές για την Microsoft εφόσον ο νέος υπολογιστής 84 ιντσών θα κοστίζει 20,000 δολάρια που αντιστοιχούν σε 17,800 ευρώ. Μάλιστα, ο εν λόγω

υπολογιστής θα έχει οθόνη αφής και δυνατούς αισθητήρες οι οποίοι θα έχουν την ιδιότητα να αναγνωρίζουν το οποιοδήποτε αντικείμενο τοποθετείται πάνω στην οθόνη. Σύμφωνα με την Microsoft, θα δέχονται παραγγελίες για τον υπολογιστή αυτό από την 1η Ιουλίου, κάτι που ισχύει και για τον υπολογιστή των 55 ιντσών με τη μόνη διαφορά ότι θα κοστίζει 7,000 δολάρια (6,200 ευρώ).

Η Microsoft ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Πριν από 3 χρόνια αρχίσαμε να αναπτύσσουμε ένα εντελώς νέο είδος εμπειρίας, μία συσκευή που σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα την ομαδική παραγωγικότητα. Σήμερα είναι μια σημαίνουσα στιγμή σε αυτό το ταξίδι. Η ανακοίνωση ότι θα ξεκινήσουμε να λαμβάνουμε παραγγελίες για τα μοντέλα Surface Hub από την 1η Ιουλίου, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να εισαγάγουμε ένα νέο τρόπο με τον οποίο θα εργάζονται οι πελάτες μας, ενώ παράλληλα θα εισαγάγουμε ένα εργαλείο το οποίο θα φέρει κοντά τις εκάστοτε ομάδες μια έναν πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.»


Αξίζει να αναφερθεί ότι και στους δυο υπολογιστές θα ενσωματώνονται ασύρματες τεχνολογίες WiFi, Bluetooth 4.0 και NFC.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα