"Χρυσή Μπάλα" με χατ τρικ για Μέσι (video)

Τρία γκολ του Λιονέλ Μέσι έκαναν τη διαφορά μεταξύ Μπαρτσελόνα και Γρανάδα.

Δύο ημέρες πριν παραλάβει για πέμπτη φορά στην καριέρα του (ρεκόρ) τη "Χρυσή Μπάλα", ο Λιονέλ Μέσι επιβεβαίωσε την κυριαρχία του έναντι των συναδέλφων του με 25ο χατ τρικ του στην Primera Division (μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει περισσότερα με 28). Η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα 4-0 της Γρανάδα στο "Καμπ Νόου" και πάτησε

ξανά στην κορυφή, έχοντας τα ίδια παιχνίδια με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός επιθετικός, πάντως, δεν ήταν ο πρωταγωνιστής της συνάντησης. Αυτός ο τίτλος πήγε στους Αρντά Τουράν και Αλεΐτς Βιδάλ, τις δύο μεταγραφές του καλοκαιριού που έκαναν ντεμπούτο με την ομάδα μόλις στη 19η αγωνιστική εξαιτίας της τιμωρίας απαγόρευσης εγγραφής νέων παικτών που είχε επιβληθεί στον σύλλογο από τη FIFA.

Αμφότεροι έδειξαν μουδιασμένοι, αλλά η ανωτερότητα των "μπλαουγκράνα" τους βοήθησε να μπουν σιγά σιγά στο κλίμα και να αντιληφθούν τις νέες απαιτήσεις. Οι Ανδαλουσιάνοι, πάντως, απείλησαν ελάχιστα, απειλήθηκαν πολύ περισσότερο κι αν οι Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ δεν έκαναν διαγωνισμό αστοχίας, το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, πάντως, κατάφερε να αυξήσει τη συγκομιδή του στο πρωτάθλημα και με το 15ο τέρμα του παραμένει επικεφαλής στη λίστα των pichichi.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Μπράβο, Βιδάλ (65' Άλβες), Πικέ, Βερμάλεν, Άλμπα, Ράκιτιτς, Ρομπέρτο, Τουράν (72' Αντριάνο), Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Γρανάδα (5-3-2): Φερνάντεθ, Μέντεθ, Αγκμπό, Λομπάν, Ντόρια, Μπιράγκι, Κριν (46' Μάινθ), Ροτσίνα (78' Μάρκεθ), Πέρεθ, Σακσές, Πενιαράντα (72' Ιμπάνιεθ)

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα