"Χρειαζόμαστε νίκες"

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Τουρκία στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».



Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 και θα αρχίσει στις 14:30 με ελεύθερη είσοδο.

Η Εθνική μας με μηδέν βαθμολογικό κέρδος μετά από τρεις αγωνιστικές θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τον απολογισμό που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κώστας Μαλέκκος δηλώσει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Για

να έχουμε δικαίωμα για καλή παρουσία στον όμιλο μας θα πρέπει απαραίτητα να αρχίζουμε να μαζεύουμε βαθμούς γιατί τα περιθώρια εξαντλούνται και οι καλές εμφανίσεις δεν είναι αρκετές.

Το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας είναι κλειδί για την περαιτέρω πορεία μας στον όμιλο και με νικηφόρο αποτέλεσμα σίγουρα θα δημιουργήσουμε τις προοπτικές για καλύτερη συνέχεια.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες και πριν από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λευκορωσία κυνηγούμε τη νίκη και πιστεύουμε στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας.

Αγωνιζόμενοι στην έδρα μας μπορούμε να διακόψουμε την πορεία με τα αρνητικά αποτελέσματα και να προχωρήσουμε με καλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Η Εθνική μας συμμετέχει στον όγδοο όμιλο της προκριματικής φάσης και την ερχόμενη Πέμπτη εκτός από το Κύπρος – Τουρκία θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολλανδία – Λευκορωσία.

Στις 17 Νοεμβρίου το πρόγραμμα του ομίλου μας περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Λευκορωσία – Κύπρος και Σλοβακία – Ολλανδία.

Keywords
Τυχαία Θέματα