"Αρχίσαμε θετικά το 2016" (photos)

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Hilton Park", η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας της Ομόνοιας, στην παρουσία των προπονητών, των αθλητών και του προσωπικού.



Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγης Ιακωβίδης, επεσήμανε στη σύντομη δήλωσή του:

"Ευχόμαστε χαρούμενο το νέο έτος, σε σας και στις οικογένειες σας. Σας ευχόμαστε υγεία και χαρά στην προσωπική σας ζωή. Ευχόμαστε, επίσης, μία επιτυχημένη σεζόν.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα, αρχίσαμε θετικά το 2016 και ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα.

Σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σας βοηθήσουμε, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στο τέλος της περιόδου.

Στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη και μπορούμε να το πετύχουμε από το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Πιστεύουμε σε σας. Πρέπει να συνεχίσετε να παλεύετε σε κάθε αγώνα, σας αξίζει να είστε στην Ευρώπη και το νιώθω πως θα τα καταφέρετε" .

Ακολούθησε πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους από τον ταχυδακτυλουργό, Χαράλαμπο Λιοτατή και ακολούθως όλα τα παιδιά πήραν το δώρο τους από τον Άγιο Βασίλη.

Τυχεροί της Βασιλόπιτας ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας, Ανδρέας Χριστοδούλου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ανδρέας Λάμπρου, οι οποίοι κέρδισαν ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο, προσφορά της χορηγού εταιρίας της ομάδας μας, PrimeTel, την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα