"Από τον Μάϊο μέχρι σήμερα έχουν γραφτεί 60 ονόματα..."

Για χορηγό, Γιαννιώτα και μεταγραφικά μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

Για τον χορηγό: "Ο χορηγός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, όλες οι ομάδες ψάχνουν χορηγό. Σε αυτόν τον τομέα αρχίζουν να επηρεάζονται όλοι με τα σημερινά δεδομένα. Μιλάμε για μία συνεργασία 3ετούς διάρκειας. Έχει καταφέρει να πάρει το μέγιστο σε ότι αφορά τη χρονική διάρκεια. Η εταιρεία

αυτά δεν ενδιαφέρεται για το κυπριακό κοινό, αλλά μιλάμε για παγκόσμια εταιρεία που γνωρίζει τον ΑΠΟΕΛ από τις ευρωπαϊκές τους επιτυχίες. Ο χορηγός είναι για τις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό θέμα. Πέρσι πληρώσαμε και το δικό μας μερίδιο ευθύνης τη μη παρουσία χορηγού στη φανέλα. Πέρσι 13 από τις 14 ομάδες είχαν τον ίδιο χορηγό".

Για τα δημοσιεύματα από Ιταλία για Εμπάγκουα: Δεν γνωρίζουμε τον ποδοσφαιριστή, δεν έχουν κάποια σχέση.

Για τα μεταγραφικά: "Από το Μάη έχουν ακουστεί 60 ονόματα που είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο συνδέονται με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους. Η ουσία είναι μία, ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει 4 μεταγραφές, θα κάνουμε πολύ σύντομα άλλες δύο ή τρεις γιατί είναι και το θέμα Γιαννιώτα ανοιχτό".

Για το θέμα Γιαννιώτα: "Είμαστε σε ανοιχτές συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και με τον Γιαννιώτα και θέλουμε να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται. Γίνεται προσπάθεια και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε σύντομα εξελίξεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα