"Από τη στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίες, θα έρθουν και τα γκολ"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Πάφου Πολύβιο Παλιούρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Πολύβιου Παλιούρα στο Ράδιο Πρώτο:

«Στα τελευταία ματς θα μπορούσαμε να είχαμε άλλους δύο επιπλέον βαθμούς. Δυστυχώς δεν μετατρέπαμε τις φάσεις μας σε γκολ. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε επιθετική ομάδα, πατάμε στην περιοχή του αντίπαλού. Χρειάζεται λίγο περισσότερη προσπάθεια και λίγη δουλειά θα βελτιωθεί

κι αυτό. Από τι στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίες, στο τελευταίο ματς είχαμε 14, θα έρθουν και τα γκολ. Δεν μας αγχώνει, έχουμε δρόμο ακόμη».

«Απόψε επιστρέφουν οι Σεμέδο και Βαλακάρι από τις Εθνικές τους ομάδες. Υπάρχουν και οι τρεις τραυματίες αλλά και ο Πάντις που θα λείψει λόγω καρτών. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει απ’ εκεί που έμεινε πέρσι, είναι καλή ομάδα. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Δεν κοιτάμε πολύ μπροστά το πρόγραμμα μας. Θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου μας, βάλαμε γενική είσοδο 5 ευρώ, αναμένουμε να έχουμε μία καλή κερκίδα, θέλουμε να τους αποζημιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο μπροστά μας και δίπλα μας, όχι τα χρήματα του, γι' αυτό και η μείωση του εισιτηρίου. Πείθουμε και τους πιο απαιτητικούς μας φιλάθλους.»

Keywords
Τυχαία Θέματα