"Από μυστηριώδες αντικείμενο, σε απροσδόκητο πρωταγωνιστή"

Το βάπτισμα του πυρός στη Serie A, πήρε ο τέως αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Καρλάο. Ο Σινίσα Μιχαήλοβιτς έδωσε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στον Καρλάο από την ημέρα μεταγραφής του στην ιταλική ομάδα, με τον Καρλάο να αγωνίζεται για μία ώρα όταν και έγινε αλλαγή με τον Arling Ajeti, να παίρνει τη θέση του στο νικηφόρο 3-2 για την Τορίνο με αντίπαλο την Κάλιαρι.

Πρώτη συμμετοχή
για Καρλάο

Υπήρχε μεγάλη περιέργεια για το τι μπορεί να προσφέρει ο Καρλάο στην Τορίνο, με το μυστήριο να λύνεται το απόγευμα της Κυριακής. Οι Ιταλοί ρεπόρτερ στάζουν μέλι για τον Καρλάο, τονίζοντας στα σημερινά τους ρεπορτάζ ότι είναι αμυντικός που παρέχει ασφάλεια και ότι θα έπρεπε πολύ πιο πριν να κάνει το ντεμπούτο του. "Δυστυχώς, η τέλεια απόδοση που είχε, διήρκεσε μόνο 60 λεπτά", γράφουν στο toronews.net, με τον προπονητή στο τέλος του αγώνα να δικαιολογεί την αλλαγή του, με την πρόφαση ότι δεν είχε 90λεπτο στα πόδια του.

Ωστόσο και τα 60 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν αρκετά για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. "Υπάρχουν προκαταλήψεις από οπαδούς ενάντια σε παίκτες που προέρχονται από άλλα πρωταθλήματα και αυτές οι σκέψεις και τα όσα λέγονται επηρεάζουν το ηθικό των παικτών". Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ισχυρή προσωπικότητα, γράφουν οι Ιταλοί, και γνωρίζοντας τον Καρλάο αυτά τα χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί τους. "Ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να μετατραπεί από μυστηριώδες αντικείμενο, σε απροσδόκητο πρωταγωνιστή...", κλείνει το σημερινό άρθρο, αναφερόμενο στον Καρλάο.

Keywords
Τυχαία Θέματα