"Ακούγονται διάφορα, κανένα όμως επίσημο ενδιαφέρον"

Για τα διοικητικά, τα αγωνιστικά και τα μεταγραφικά νέα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. "Δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον, όσον αφορά τις υποψηφιότητες για τα διοικητικά", ενώ για τα μεταγραφικά τόνισε ότι το διοικητικό αδιέξοδο, στέκεται εμπόδιο στο Λέβι όσον αφορά τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

Θέλουμε να κερδίσουμε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, μία ομάδα που μας δυσκόλεψε στον α' γύρο και μας στέρησε δύο βαθμούς.

Θεωρώ ότι μπορούν ν' αλλάξουν αρκετά στον τομέα της ψυχολογίας. Υπάρχουν παίκτες που δεν έβγαλαν τα αναμενόμενα. Όσο έρχονται τα θετικά αποτελέσματα, θεωρώ ότι θα βλέπουμε μία καλύτερη Ανόρθωση. Υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις, που επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό, ο τομέας της ψυχολογίας. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε, ο Ρέινα παραμένει αμφίβολος.

Για τα διοικητικά:

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει οποιοδήποτε επίσημο ενδιαφέρον, σημαντική η αυριανή και σημερινή μέρα στην ομάδα. Πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα και πιο ικανά άτομα που θ' αναλάβουν την ομάδα. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να βρεθεί επιτέλους μία λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Γράφονται και ακούγονται διάφορα, δεν υπάρχει όμως κανένα επίσημο ενδιαφέρον. Σίγουρα πρέπει να βρεθεί μία λύση άμεσα, αφού επηρεάζεται και η προσπάθεια του προπονητή μας στο μεταγραφικό. Αύριο στις 18:00 λήγει η υποβολή των υποψηφιοτήτων. Ο προπονητής μας γνωρίζει ότι είναι μία δύσκολη αγορά αυτή του Ιανουαρίου, εξετάζει όμως περιπτώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα