"Ακομα καλύτερα από τον αγώνα με την Τουρκία"

Με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.



Η μεγάλη επιτυχία πάνω στην Τουρκία χάρισε ξεχωριστές στιγμές χαράς και τρεις πολύτιμους βαθμούς για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, όμως πλέον όλο το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης.

«Χρειάζεται να παίξουμε το ίδιο καλά και ακόμα καλύτερα από τον αγώνα με την Τουρκία για να πετύχουμε το στόχο μας.

Το

Βέλγιο είναι πολύ καλή ομάδα με γρήγορους ποδοσφαιριστές, όμως μέσα στην έδρα μας διεκδικούμε πάντα το καλύτερο και θα το κυνηγήσουμε.

Με συνεχή προσπάθεια και το πάθος που είχαμε την περασμένη Πέμπτη μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά προς τους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση.

Το μεταξύ μας παιχνίδι με το Βέλγιο θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Η Εθνική μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς και ακολουθούν: Βέλγιο 5 βαθμοί, Σουηδία 4 βαθμοί, Ουγγαρία 3 βαθμοί, Τουρκία 1 βαθμός και η Μάλτα χωρίς βαθμό.

**Στις 10 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσης οι αγώνες Τουρκία – Ουγγαρία και Σουηδία – Μάλτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα