"Αυτό που αλλάζει σιγά-σιγά είναι τα αποδυτήρια, γινόμαστε οικογένεια"

Την αποτίμηση της πρώτης εκτός έδρας νίκης του ΑΠΟΕΛ στο τρέχον πρωτάθλημα έκανε ο Σωφρόνης Αυγουστή μετά το 1-0 της ομάδας του στο Τσίρειο.

«Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την προσπάθεια. Είχαμε απέναντί μας μια εξαιρετική ομάδα που έκανε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι και άλλαξε επίπεδο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια.

Ας το χαρούμε απόψε και ξεκινάμε προετοιμασία

για το παιχνίδι με τη Δόξα. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ στις δύσκολες στιγμές που πίεσε ο Άρης, κρατήσαμε μια πολύ καλή επιθετική ομάδα έξω από την περιοχή μας, κινδυνέψαμε μόνο με κάποια μακρινά σουτ.

Κρατώ την ομαδική δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, με χαροποιεί αυτό που βλέπω μετά το παιχνίδι, να γίνουμε ακόμη πιο δυνατό σύνολο, να έλθουμε ο ένας κοντά στον άλλο.

Οι επιτυχίες γράφονται με τους παρόντες, ποτέ δεν ασχολούμαι με όσους λείπουν, αλλά με αυτούς που έχω διαθέσιμους. Ανταποκρίθηκαν άπαντες σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Περιμένουμε από τους τραυματίες να έλθουν πίσω το συντομότερο δυνατό να μας βοηθήσουν.

Αυτό που αλλάζει σιγά-σιγά είναι το αποδυτήριο, γινόμαστε οικογένεια, στο γήπεδο ο ένας προσπαθεί να βοηθά τον άλλο, αυτό είναι το κέρδος από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και μετά», σχολίασε ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, #45σιγά,afto, #45siga