"Pap is back"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου, με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο συνεργασίας έως και το 2018.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Παπανικολάου, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ με σχετική ανακοίνωση. Ο 25χρονος Έλληνας φόργουορντ

επέστρεψε στον Πειραιά ύστερα από 2,5 χρόνια απουσίας (αγωνιζόμενος σε Μπαρτσελόνα, Ρόκετς και Νάγκετς σε όλο αυτό το διάστημα), υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" έως και το 2018.

Οι απολαβές του Κώστα Παπανικολάου με τον Ολυμπιακό είναι οι εξής: 250.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και 1.100.000 ευρώ συνολικά για τις δύο ερχόμενες χρονιές.

Ο Έλληνας φόργουορντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague με την έναρξη του δεύτερου γύρου του TOP-16 και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Βαρκελώνης κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία είχε τα δικαιώματα του μέχρι πρόσφατα. Οι Καταλανοί αποφάσισαν να μην ματσάρουν την προσφορά των Πειραιωτών και άφησαν τον παίκτη ελεύθερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα