"Iσως μερικοί να μην έχουν δει τον αγώνα...απλά περιμένουν να κάνουν κριτική"

Ο εκπρόσωπος Τύπου στην ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (05/09) στον Super Sport FM 104.0. 

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του...

«Είναι αλήθεια ότι η ομάδα μας ήταν βελτιωμένη, κατά διαστήματα ήταν ανώτερη από την αντίπαλο. Δυστυχώς δεχθήκαμε δύο τέρματα στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου και ήταν δύσκολο ν’ αλλάξουμε τα δεδομένα, όσον αφορά το σκορ, όμως, κρατάμε την αντίδραση της

ομάδας μας και το ομαδικό πνεύμα που επέδειξαν και την αγωνιστική φιλοσοφία και νοοτροπία που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο με εξαίρεση κάποιες στιγμιαίες αδράνειες οι οποίες δυστυχώς κόστισαν."

"Να μην ξεχνάμε και την ποιότητα του αντιπάλου. Απέναντι σε αυτόν τον αντιπαλο είδαμε την Εθνική μας να έχει περισσότερες τελικές προσπάθειες, περισσότερα κόρνερ, περισσότερη κατοχή μπάλας, αυτά είναι κάποια στοιχεία τα οποία δυστυχώς δεν δίνουν βαθμούς. Το μόνο στατιστικό που μετρά είναι το αποτέλεσμα σε έναν αγώνα. Είναι κάποια στοιχεία τα οποία μπορούμε να κτίσουμε για την συνέχεια. Κάναμε 16 προσπάθειες και οι Ρώσοι 9, ακούω και διαβάζω κάποια σχόλια, για την Εθνική μας ότι ήταν ανύπαρκτη και ότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις, ότι ήταν παθητική. Είναι κάποια πράγματα, δεν ξέρω αλλά ίσως μερικοί να μην έχουν δει τον αγώνα και απλά περιμένουν την Εθνική για να κάνουν κριτική."

"Αν είχε προηγηθεί διαφορετικό αποτέλεσμα στην Μάλτα είμαι σίγουρος ότι η κριτική θα ήταν πολύ διαφορετική. Με την Μάλτα δεν ήμασταν καλοί, ήταν όλες οι συγκυρίες εναντίον μας. Με μια μόλις προπόνηση, η ομάδα μας παρουσίασε χθες αυτό που είδαμε. Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να βλέπει το ποτήρι όπως θέλει είτε μισοάδειο ή μισογεμάτο. Όλα πρέπει να μπαίνουν στην σωστή τους βάση."

"Πήγαμε να παίξουμε με δύο προπονήσεις με την Μάλτα με όλους τους παίκτες, είχαμε 4-5 νέα πρόσωπα στην αμυντική μας γραμμή. Λέμε για τον Μάρτη ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά. Από την ομάδα του Μαρτίου πήγαμε να παίξουμε χωρίς τον Πιέρο, χωρίς τον Λαίφη, χωρίς τον Κούσουλο, χωρίς τον Μηνά Αντωνίου και με μία προπόνηση έπρεπε ο προπονητής να δουλέψει νέα πράγματα με τους νέους παίκτες και να αποκτήσουν ομοιογένεια.. Δεν είναι εύκολο, εδώ έχουμε ομάδες που κάνουν προετοιμασία δύο μήνες και ζητούν πίστωση χρόνου στις πρώτες αγωνιστικές και μετά από 6-7 φιλικά. Εμείς τους στήσαμε όλους στον τοίχο, να φύγει ο Κωστένογλου δεν κάνει, να φύγουν οι παίκτες… που τους βρήκατε αυτούς, γιατί παίζει αυτός είναι μεγάλος και όλοι έχουν άποψη… άποψη η οποία δεν στηρίζεται σε πλήρη γνώση του τι συμβαίνει."

"Η Εθνική είναι εύκολος στόχος, δεν έχει οργανωμένους οπαδούς… και καμιά φορά τα ΜΜΕ είναι πολύ εύκολο να γράφουν πράγματα τα οποία δεν γράφουν για ομάδες. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι. Από την άλλη νιώθουν πιο οικία γιατί είναι ομάδα όλων και μπορούν να γράφουν πιο ελεύθερα κάποια πράγματα χωρίς να παρεξηγηθούν, είναι και το ένα είναι και το άλλο, δεν τα βλέπω όλα αρνητικά."

"Στη συνέντευξη έχουμε δύο Κύπριους δημοσιογράφους και οκτώ Ρώσους. Γράφουμε λέμε την άποψη μας και όταν έρθει η ώρα να έχουμε ενώπιον μας τον προπονητή, για να ρωτήσουμε αυτά που θέλουμε και αυτά που γράφουμε και ν’ ακούσουμε την άποψη του, δεν είμαστε εκεί… Υπάρχει στήριξη προς τον κ. Κωστένογλου και δεν επηρεαζόμαστε, δεν κρίνεται ένας προπονητής από ένα αποτέλεσμα. Βλεπουμε ότι γίνεται πολύ καλή και θα έρθουν και τα αποτελέσματα."

"Ανακοινώνουμε τον κ. Κωστένογλου και τι δεν γράφτηκε για τον άνθρωπο, τον σκαρτάραμε πριν δουλέψει, δουλεύει κάνει καλά αποτελέσματα και βγαίνουν κάποιοι και λένε δεν έπρεπε να τα πούμε και ο κ. Κωστένογλου μας διέψευσε και σεβόμαστε κλπ. Πάμε στη Μάλτα χάνουμε και ήταν ξανά ο Κωστένογλου ο κακος προπονητής που ήταν πριν έρθει στην Κύπρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Iσως,Isos