"Aδειάζει η κλεψύδρα - Αρχηγικές εμφανίσεις και υποσχέσεις

Μάχη μέχρις εσχάτων δίνουν οι υποψήφιοι Πρόεδροι και τα επιτελεία τους, μία βδομάδα πριν τις εκλογές και ένα μόλις 24ωρο από το κρίσιμο τηλεοπτικό ντιμπέιτ.

Μιλώντας στην Παγκύπρια Συγκέντρωση Γυναικών υποστήριξης της Υποψηφιότητάς του, ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι τα μέτρα σύνεσης που λήφθηκαν δημιούργησαν συνθήκες ανάπτυξης.

Μάταιη η προσπάθεια Αναστασιάδη και Νεοφύτου να ξεγελάσουν

τους πολίτες, δηλώνει το επιτελείο Νικόλα Παπαδόπουλου.«Επιμένουν στο μύθευμα τους και αρνούνται να δώσουν απάντηση στο ερώτημα που από τότε θέτουν οι κύπριοι πολίτες: Γιατί ο κ. Αναστασιάδης πρότεινε «κούρεμα» των καταθέσεων των Κυπρίων κάτω των 100 χιλιάδων ευρώ; Ποιους ήθελε να εξυπηρετήσει;»

Μένει κανείς άναυδος με τα όσα είπε ο κ. Αναστασιάδης για τους χειρισμούς του στο κρίσιμο Eurogroup του 2013, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Σταύρος Μαλάς.

«Το ελάχιστο που θα ανέμεναν οι πολίτες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ανάληψη ευθυνών και όχι την μετακύληση τους σε άλλους. Δεν είναι δυνατόν να δηλώνει άγνοια των προβλημάτων που προεκλογικά δεσμεύτηκε να λύσει.»

Η δική μας υποψηφιότητα είναι η μόνη που προσφέρει εναλλακτική πολιτική, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος, Γιώργος Λιλλήκας.

«Η χώρα μας έγινε πειραματόζωο στο θέμα της οικονομίας με το κούρεμα των καταθέσεων.Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει και πειραματόζωο στην εθνική μας υπόθεση με ένα συνταγματικό τερατούργημα ".

Κάποιοι θέλουν με το ζόρι να επιβάλουν μίαν άδικη λύση, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Χρίστος Χρίστου. "Καλούμαστε, όσοι πιστεύουμε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε την Κυπριακή Δημοκρατία και τον κυπριακό ελληνισμό, να πράξουμε το καθήκον μας και να εξηγήσουμε στο λαό μας ότι μια άδικη λύση θα οδηγήσει τον κυπριακό ελληνισμό στην αγκαλιά της Τουρκίας".

Με εμφανώς θετική διάθεση ο Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά το τέλος της Παγκύπριας Συγκέντρωσης Γυναικών υποστήριξης της Υποψηφιότητάς Αναστασιάδη.

Έχει τεράστια σημασία, ο επόμενος Πρόεδρος να θέλει να λύσει το Κυπριακό και να είναι συνεπής, δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού, μετά την επίσκεψή του στη Λαϊκή Αγορά Ανθούπολης. "Και αυτός, εμείς τονίζουμε, είναι ο Σταύρος Μαλάς. Ένας άνθρωπος έντιμος, με ήθος, με ικανότητες".

Ο Νίκος Αναστασιάδης ομολογεί ότι οι τραγικές του υποχωρήσεις στο κυπριακό είναι το πλαίσιο λύσης που προτείνει, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

Ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Σταύρος Μαλάς, μας οδηγούν σε λύση, που μετατρέπει την Κύπρο σε τουρκικό προτεκτοράτο.

Μόνο η διεκδικητική πολιτική Νικόλα Παπαδόπουλου, μπορεί να σταματήσει την πορεία ηττοπάθειας, καταλήγει το ΔΗΚΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα