Αμειώτο το ενδιαφέρον στη Β' Κατηγορία

Βήμα σημειωτόν στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Β΄ Κατηγορία στην 15η αγωνιστική, την πρώτη μέσα στο 2016, οι 5 ομάδες που προπορεύονται και διεκδικούν τις 3 θέσεις της ανόδου προχώρησαν με νίκες.

Πολύ σημαντική ήταν η νίκη της Καρμιώτισσας Πολεμιδιώνπου κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια Αραδίππου και παρέμεινε στην κορυφή.

Μεγάλες σε έκταση νίκες πέτυχαν η Αναγέννηση και ο Οθέλλος Αθηαίνου, ενώ πιο δύσκολα κέρδισαν η ΑΕΖ και ο Ολυμπιακός.

Το ενδιαφέρον όμως δεν περιορίζεται μόνο στην διεκδίκηση

της ανόδου, αφού και στην κάτω ζώνη αυξάνεται ο συναγωνισμός. Εκτός από τον Διγενή Ορόκλινης που κόλλησε στον πάτο, οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες της Ελπίδας Ξυλοφάγου και το Ν&Σ Ερήμης με τις υπόλοιπες που βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία δεν είναι μεγάλες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στη συνέχεια αφού υπάρχουν αρκετά παιγνίδια μέχρι το τέλος.

Στην 16η αγωνιστική ξεχωρίζει ο αγώνας της Αναγέννησης με την ΑΕΖ ενώ η πρωτοπόρος Καρμιώτισσα θα υποδεχθεί την ΠΑΕΕΚ την ώρα που ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ν&Σ Ερήμης. Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Οθέλλος που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ελπίδα.

Ιδιαίτερα σημαντικό για το κάτω διάζωμα είναι το παιγνίδι ανάμεσα στον ΑΣΙΛ και την ΕΝ Παρεκκλησιάς αφού ο χαμένος θα παραμείνει στην επικίνδυνη ζώνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα