Αλβμπόγκε: "Ο πιο σοβαρός τραυματισμός της καριέρας μου"

Για την επέμβαση στον ώμο την πορεία αποθεραπείας του την ζωή στην Κύπρο αλλά και για την Ομόνοια μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο τερματοφύλακας των "πρασίνων" Τζόν Αλβμπόγκε.

«Η επέμβαση πήγε καλά, οι γιατροί ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Έχω την καλύτερη ομάδα που θα μπορούσα εδώ στο νοσοκομείο της Carlanderska. Πήρα ένα μικρό σύνδεσμο από το γόνατο μου και το πρόσθεσαν στον ώμο, κάπως έτσι ήταν η επέμβαση. Είναι ο πιο σοβαρός τραυματισμός που είχα τόσο σύντομα στην καριέρα μου, αλλά θα με κάνει

πιο δυνατό μέσα από αυτή την μεγάλη διαδρομή της επιστροφής μου».

«Θα μείνω εκτός αγωνιστικής δράσης από τρεις μέχρι έξι μήνες. Μπορεί να πάει γρήγορα η αποθεραπεία ή αργά. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί».

«Η Ομόνοια κάνει ότι είναι δυνατό μου συμπαραστέκεται και γενικά έχω την υποστήριξη της. Έχω ακόμη πολλά να δώσω δεν έχω δείξει τίποτα πραγματικά. Έχω αγωνιστεί μόνο 35 λεπτά και ελπίζω στην πορεία να μπορέσω να δώσω πολλά στην Ομόνοια».

«Φυσικά χρησιμοποιούσα το δεξί μου χέρι στο video του πανηγυρισμού στα αποδυτήρια. Δεν ήμουν τόσο άτακτος μετά το παιχνίδι. Άκουσα κάτι σαν σπάσιμο στο σώμα μου και αμέσως κατάλαβα πως δεν μπορούσα να το συνεχίσω έστω και αν το ήθελα».

«Επιστρέφω στην Κύπρο τέλος της εβδομάδας. Η οικογένεια μου είναι εκεί και δεν ήρθε μαζί μου. Αρχίσαμε να προσαρμοζόμαστε στο νησί. Δεν έχω πρόβλημα να επιστρέψω στην Κύπρο. Ο καιρός είναι εξαιρετικός και τώρα αρχίζει η εμπειρία».

«Για τις επόμενες δύο με τέσσερις εβδομάδες θα κινούμε αρκετά χαλαρά, σχεδόν δεν θα κάνω τίποτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα