Άλωσε το Μιλάνο η Ρόμα (video)

Με δύο απίστευτες γκολάρες του Ράντζα Ναϊνγκολάν, η Ρόμα έφυγε νικήτρια από την έδρα της Ίντερ (3-1) και παρέμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου.

H oμάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, με τον Κώστα Μανωλά στη βασική ενδεκάδα της (σταμάτησε με εντυπωσιακό τάκλιν τον Ζοάο Μάριο πριν γίνει απειλητικός στο 13'), ήθελε μόνο τη νίκη στο «Τζουζέπε Μεάτσα», προκειμένου να μειώσει και πάλι την απόσταση από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στους επτά βαθμούς, και κατάφερε να την πάρει κυρίως χάρη στα δύο αριστουργηματικά τέρματα από τον Βέλγο διεθνή μέσο, στο 12' και στο 56'.

Ήταν

η πρώτη φορά που ένας ποδοσφαιριστής της Ρόμα σκοράρει δύο φορές έξω από την περιοχή μετά τον «καπιτάνο» Φραντσέσκο Τότι τον Δεκέμβριο του 2005, ενώ ο Ναϊνγκολάν έφτασε τα πέντε τέρματα κόντρα στην «αγαπημένη» αντίπαλο του, Ίντερ, η οποία μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Αργεντινού επιθετικού και αρχηγού της, Μάουρο Ικάρντι, στο 81', μετά από καταπληκτική πάσα του Κροάτη εξτρέμ Ιβάν Πέρισιτς.

Το τελικό 3-1 υπέρ του συλλόγου της πρωτεύουσας, ο οποίος έφτασε τους 59 βαθμούς μετά από 26 αγωνιστικές της Seria A και παραμένει θεωρητικά τουλάχιστον η μόνη ομάδα που μπορεί να απειλήσει την «κυριαρχία» της Γιουβέντους τη φετινή περίοδο, διαμόρφωσε με... εξαιρετικά ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Έντιν Τζέκο από τον Γκάρι Μεδέλ) στο 85' ο Αργεντινός διεθνής μέσος Ντιέγκο Περότι.

Интер - Рома 1:3. Обзор матча. Серия А 2016/17. 26 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Keywords
Τυχαία Θέματα