Άλωσε το Μιλάνο η Λάτσιο (video)

Τετράδα έπιασε η Λάτσιο, που πέτυχε μεγάλο διπλό με 2-1 στην έδρα της Μίλαν.

Στο 5ο λεπτό ο Ντοναρούμα έσωσε μετά από σουτ του Ιμόμπιλε ενώ στο 21’ η Μίλαν απείλησε με ο σουτ του Πακέτα, το οποίο απέκρουσε ο Στρακόσια και στο 22’ η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Ιμόμπιλε. Ωστόσο στο 25’ ο Λατσάρι σέντραρε από δεξιά και ο Ιμόμπιλε με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η Μίλαν αντέδρασε άμεσα και στο 28’ ο Ερναντές σέντραρε από αριστερά, οι Πιόντεκ και Μπάστος πήγαν στην μπάλα, η οποία βρήκε στον άσο της Λάτσιο και κατέληξε στα δίχτυα του Μπερίσα για το 1-1.

Στο 40’ ο Στρακόσια έσωσε μετά από διαγώνιο σουτ του Τσαλχάνογλου

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν πιο προσεκτικά και η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν ένα μακρινό σουτ του Τσαλχάνογλου στο 66’ με τον Στρακόσια να διώχνει.

Και στο 83’ μετά από γέμισμα του Μπάστος, η άμυνα της Μίλαν δεν έδιωξε σωστά, η μπάλα έφτασε στον Αλμπέρτο που πέρασε με τη μία στον Κορέα κι εκείνος από κοντά πλάσαρε για το 1-2.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Ντουάρτε, Ερναντές, Καλάμπρια, Ρομανιόλι, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο (36’ Ρέμπιτς), Κρούνιτς (85’ Μποναβεντούρα), Μπενασέρ, Πακέτα (53’ Λεάο), Πιόντεκ

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ατσέρμπι, Ράντου, Μπάστος, Λέιβα, Αλμπέρτο, Λούλιτς, Κορέα, Λατσάρι, Σάβιτς (60’ Παρόλο), Ιμόμπιλε (60’ Καϊσέδο, 82’ Κατάλντι).

Keywords
Τυχαία Θέματα