Αλόνσο: "Για τον Γκουαρδιόλα ήρθα στην Μπάγερν"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ο βασικός λόγος που ο Τσάμπι Αλόνσο επέλεξε την Μπάγερν Μονάχου για επόμενο σταθμό της καριέρας του, όταν έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αφού κέρδισε το Champions League με την Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τσάμπι Αλόνσο έχει πλέον ένα στόχο: Να κάνει το ίδιο και με την Μπάγερν Μονάχου.Ο άσος των Βαβαρών μίλησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό της FIFA

για τους στόχους του, πλέκοντας το εγκώμιο του προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος όπως δήλωσε αποτέλεσε το βασικότερο λόγο που επέλεξε τους Γερμανούς μετά την αποχώρησή του από την Ρεάλ."Μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο στο Champions League πέρυσι, φαινόταν πως είχε έρθει η ώρα για να κάνω ξανά κάτι διαφορετικό. Θεώρησαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσω κάτι νέο με μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου σε ένα από τα τρία καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.Υπήρχαν πολλοί καλοί λόγοι να πάρω μεταγραφή για την Μπάγερν και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν χωρίς αμφιβολία ένας από αυτούς. Συνειδητοποίησα αμέσως πως η μοναδική ένταση του Γκουαρδιόλα του επέτρεψε να καταφέρει τόσα πολλά σχετικά γρήγορα στην καριέρα του μέχρι τώρα.Το να είμαι σε θέση να μάθω περισσότερα για το ποδόσφαιρο υπό την επίβλεψή του είναι τρομερό κίνητρο και μεγάλη πρόκληση. Είναι ένας αυστηρός στοχαστής και εργατικός, πολύ αναλυτικός, καλός οργανωτής, μεθοδικός και καινοτόμος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα