Αλλάζει ο καιρός- Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ημέρες

Ψηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα

είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά παράλια αλλά στα υπόλοιπα παράλια σταδιακά θα καταστεί ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 15 στα ανατολικά και νότια παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Μέχρι το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω τους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει και χιόνι. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους, ενώ για την Τετάρτη αναµένεται µικρή πτώση.

Keywords
Τυχαία Θέματα