Αλλαγές στο δίκτυο υδροδότησης απο τον Δήμο Πάφου

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επήλθαν αλλαγές στην πολιτική του Δήμου σε σχέση με τη διαδικασία σύνδεσης υποστατικού με το δίκτυο υδροδότησης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο πλαίσιο πολιτικής προβλέπει στην περίπτωση που ο ένοικος είναι και ιδιοκτήτης του υποστατικού, είναι απαραίτητη η προσκόμιση των δικαιολογητικών/αποδεικτικών στοιχείων όπως (α) Αντιγράφου του τίτλου ιδιοκτησίας˙ (β) Αντιγράφου δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου (γ) Αγοραπωλητηρίου εγγράφου, εάν δεν έχει εκδοθεί τίτλος ιδιοκτησίας.

Για

τη σύνδεση – όπως αναφέρεται - θα καταβάλλεται υπό μορφήν επιστρεπτέας εγγύησης (ντεπόζιτο) ,το ποσό των €200.

Επίσης στην περίπτωση που ο ένοικος είναι ο ενοικιαστής του υποστατικού, ισχύουν τα εξής: (α) Η σύνδεση με το δίκτυο υδροδότησης, θα γίνεται απαραίτητα στην παρουσία του ιδιοκτήτη του υποστατικού.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, θα γίνεται αποδεκτό πρωτότυπο πληρεξούσιο έγγραφο που θα προσκομίζει ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη (χαρτοσημασμένο από το Δικαστήριο ή σφραγισμένο από Πιστοποιούντα Υπάλληλο) και (β) να προσκομίζονται τα εξής δικαιολογητικά /αποδεικτικά στοιχεία: (i) Αντίγραφο του τίτλου ιδιοκτησίας και του δελτίου ταυτότητας του ιδιοκτήτη˙ (ii) Αντίγραφο του ενοικιαστηρίου συμφωνητικού έγγραφου (iii) Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου του ενοικιαστή.

Και στην περίπτωση αυτή, θα καταβάλλεται, προστίθεται στην ανακοίνωση υπό μορφήν επιστρεπτέας εγγύησης το ποσό των €200.

Το νέο πλαίσιο πολιτικής θα τεθεί σε ισχύ τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015.

Ο Δήμος Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, καλεί όλους τους επηρεαζόμενους όπως προς αποφυγήν αχρείαστης ταλαιπωρίας, προσέρχονται στα Γραφεία της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου (Τμήμα Οικονομικών/Κλάδος Υδατοπρομήθειας) έχοντας μαζί τους όλα τα προαναφερόμενα ανά περίπτωση δικαιολογητικά.

Για οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα τηλέφωνα 26943045 και 26950572.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα