Αλίμονο στον ητττημένο!

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται στο Δασάκι την ΑΕΚ (CytavisionSports1, 19:00) και η νίκη προβάλλει ως μονόδρομος και για τους δύο.

Στην αντίστοιχη αναμέτρηση του α' γύρου οι Λαρνακείς είχαν θριαμβεύσει 5-1, σε μία από τις λιγοστές αγωνιστικές αναλαμπές τους στη σεζόν. Η πορεία τους έκτοτε έφερε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία (Ηλίας Χαραλάμπους αντί Ιμανόλ Ιδιακέθ), όπως ακριβώς και εκείνη του Εθνικού Άχνας (Ντιν Κλάφουριτς

αντί Γιώτη Εγκωμίτη).

Ο Κροάτης θα πραγματοποιήσει απόψε την εντός έδρας πρεμιέρα του στον πάγκο του προσφυγικού σωματείου, το οποίο αισιοδοξεί να οδηγήσει στην πρώτη νίκη του μετά την έκτη αγωνιστική (0-3-6 έκτοτε)!

Ο Ηλίας Χαραλάμπους πανηγύρισε μεν στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΚ (1-0 την Πάφο), ωστόσο αυτή είναι η μόνη νίκη των Λαρνακέων στις περασμένες έξι αγωνιστικές. Η ομάδα έχει βρεθεί εκτός πρώτης εξάδας και ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών θα τη φέρει ακόμη πιο μακριά από μια θέση στον α' όμιλο των πλέι οφ, ενώ θα ενισχύσει την αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των διορθωτικών μέτρων που λήφθησαν από τη διοίκηση.

Εκτός για τον Εθνικό είναι ο τιμωρημένος Ηλία, ενώ για την ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι Μόισοφ, Ακοράν, Κάσες, Σπόλιαριτς, Τολμές. Αμφίβολη η συμμετοχή του Πλάνας, επιστρέφει ο Τριτσκόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα