Άλεξ Παναγή: «Με παρενόχλησε στα 10 μου, γνωστός Κύπριος ηθοποιός»

Νέα σοκαριστική μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον χώρο του Θεάτρου στην Κύπρο. Αυτή την φορά η μαρτυρία έρχεται από τον γνωστό Κύπριο καλλιτέχνη Άλεξ Παναγή.

Αυτό που προκαλεί αποτροπιασμό είναι η αποκάλυψη πως ο καλλιτέχνης δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό Κύπριο ηθοποιό όπως καταγγέλλει,-που είναι εν ενεργεία-, όταν ο ίδιος ήταν 10 ετών και συμμετείχε σε θεατρική παράσταση του Θεατρικού

Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ).

Μιλώντας στον Άλφα, ο Άλεξ Παναγή είπε πως βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά τις καταγγελίες που έρχονται στο φως σε Ελλάδα και Κύπρο. «Μ΄αυτά που συμβαίνουν τόσο καιρό, ξύπνησε κάτι μέσα μου. Πήρα την απόφαση να μιλήσω για κάτι που συνέβη σ΄εμένα, σε παράσταση που συμμετείχα στο ΘΟΚ, όταν ήμουν 10 ετών», είπε.

«Ήταν γύρω στο 1980-81. Το θυμάμαι σαν χθες. Έπαιζα στην παράσταση και όταν ολοκληρώθηκε το δικό μου μέρος, ο ηθοποιός με κάλεσε στο καμαρίνι του. Φορούσε μόνο το εσώρουχό του. Μ΄ έβαλε να του κάνω μασάζ. Στη συνέχεια έσπρωξε τα χέρια μου προς τα γεννητικά του όργανα και μ΄ έβαλε να του κάνω και εκεί μασάζ και όταν πήγε να τραβήξει προς το μέρος του εγώ έτρεξα», περιέγραψε ταραγμένος.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε ο Άλεξ Παναγή ο θύτης του είχε πει να μην το πει σε κανένα. «Μου είπε πως είναι το δικό μας μικρό μυστικό. Όταν τα λες αυτά σ΄ ένα παιδάκι 10 ετών έχουν μεγάλη επιρροή», είπε.

Πρόσθεσε πως, δεν το είχε σε κανένα ποτέ εκτός από πρόσφατα. «Μίλησα τώρα που ξαναζωντάνεψαν όλα μπροστά μου και ήξερα πως ήρθε η στιγμή να το αναφέρω. Είναι ώρα να δώσουμε το μήνυμα πως μπορεί οι νόμοι να παραγράφουν όμως το θύμα ποτέ δεν παραγράφει».

Διαβάστε επίσης:

Φυλακτού: «Είμαστε πολλοί… Θα αντιληφθείτε πόσο κακό έκανε αυτός ο άνθρωπος»

Αποκαλύψεις ηθοποιών για τον ρόλο του «διαμεσολαβητή» στον ΘΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα