Α.Κυπριανού:Δεν κατακεραύνωσα κανένα-Μίλησα με γεγονότα(vid)

Η υποψηφιότητα Μαλά θα βρίσκεται σίγουρα στο δεύτερο γύρο των εκλογών με πολλές πιθανότητες για εκλογή στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφερε στις Τομές στα Γεγονότα ο Γ.Γ. ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Χαρακτήρισε τις αντιδράσεις από κόμματα και Υπουργεία αναμενόμενες, σε σχέση με την ομιλία του στο Συνέδριο του ΑΚΕΛ, καθώς όπως ανέφερε, "λέω αλήθειες στην κοινή γνώμη και αυτό τους ενοχλεί"

"Εγώ παρέθεσα συγκεκριμένα στοιχεία τόσο στο Κυπριακό, όσο και στην εσωτερική

διακυβέρνηση. Στοιχεία παρέθεσα και σε σχέση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο αλλά και το Γιώργο Λιλλήκα", επεσήμανε.

Συνέχισε λέγοντας ότι οι "επιχειρούν να περάσουν μηνύματα λέγοντας ψέματα", ενώ τόνισε πως είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ακόμα και τα Υπουργεία και οι Υπουργοί "μπήκαν όλοι στην προεκλογική εκστρατεία".

Σε σχέση με την αμφισβήτηση από ανθυποψηφίους του Σταύρου Μάλα όσο αφορά στο ανεξάρτητο της υποψηφιότητάς του, ο κ. Κυπριανού αναφέρει:"Το τραγελαφικό είναι ότι η ανεξαρτησία της υποψηφιότητας Μαλά αμφισβητείται από το Νίκο Αναστασιάδη, πρώην κομματάρχη, από το Νικόλα Παπαδόπουλο που είναι κομματάρχης και τον Γιώργο Λιλλήκα που είναι επίσης κομματάρχης".

Σε ερώτημα κατά πόσο μη εκλογή Μαλά θα αποτελεί αποτυχία του ΑΚΕΛ στις Προεδρικές Εκλογές, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Σταύρος Μαλάς θα περάσει στο δεύτερο γύρο με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Η εκλογή εξαρτάται από αυτούς που σήμερα λένε πολλά, επεσήμανε. "Τι θα κάνει ο κ. Παπαδόπουλος στο δεύτερο γύρο; Τι θα κάνει ο κ.Λιλλήκας;", διερωτήθηκε ο Άντρος Κυπριανού.

Συνέχισε λέγοντας ότι ο Σταύρος Μαλάς είναι υποψηφιότητα νίκης γιατί απαντά στις σημερινές ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, για το πως θα πάμε στο αύριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα