Ακόμη ένας τερματοφύλακας του Μαρτίνς στη λίστα του ΑΠΟΕΛ

Η λήξη δανεισμού του Βιντ Μπέλετς και η λήξη συμβολαίου του Μπόι Βάτερμαν έχουν καταστήσει επιτακτική ανάγκη την ποιοτική ενίσχυση του ΑΠΟΕΛ στη θέση του τερματοφύλακα.

Ένα από τα ονόματα που γράφτηκαν για τους «γαλαζοκίτρινους» ήταν αυτό του Μπομπί Αλέν, του Γάλλου τερματοφύλακα που μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό Πειραιώς

και έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Ο Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος προτιμά τον συμπατριώτη του Ζοζέ Σα στην εστία των «ερυθρολεύκων», είναι ωστόσο και ο κοινός παρονομαστής του Αλέν με τον έτερο τερματοφύλακα που φέρεται να ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Σίλβα της Γκιμαράες, ο οποίος επίσης έχει ισχύον συμβόλαιο (μέχρι το 2022), αλλά λιγοστό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του. Σίλβα και Μαρτίνς συνεργάστηκαν στον πορτογαλικό σύλλογο τη διετία 2016-18 και μάλιστα στον τελευταίο χρόνο του νυν προπονητή του ΑΠΟΕΛ ο Σίλβα είχε μετρήσει συνολικά 25 συμμετοχές.

Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη παρά τις ευκαιρίες που πήρε ο 25χρονος τόσο από τον Λουίς Κάστρο όσο και από τον Ίβο Βιέιρα. Όπως γράφουν μάλιστα οι συμπατριώτες του, ο Σίλβα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και το γεγονός ότι είναι γέννημα-θρέμμα του Γκιμαράες και απολαμβάνει μιας ξεχωριστής σχέσης με τους οπαδούς της ομάδας.

Ακριβώς γι’ αυτό η Γκιμαράες, όπως αποκαλύπτουν τα πορτογαλικά Μ.Μ.Ε. είχε χαράξει ήδη από τον Μάρτιο τη στρατηγική της για τον Σίλβα: με την αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να έχει κατακρημνιστεί τα τελευταία χρόνια ο πρώτος στόχος είναι η πώλησή του, ωστόσο -αν δεν προκύψει ικανοποιητική πρόταση- η Γκιμαράες είναι έτοιμη να συζητήσει και το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα