«Ακόμα περιμένουμε δικαίωση – Αδιανόητο να μην εντοπίζονται ένοχοι»

Ο φάκελος της υπόθεσης των ασθενών με καταρράκτη έχει επιστρέψει στη Νομική Υπηρεσία με την Αστυνομία να εισηγείται ποινική δίωξη σε συγκεκριμένα πρόσωπα που ευθύνονται για την κατάσταση των ασθενών.

Ο πάτερ Ραφαήλ η γιαγιά του οποίου ήταν ένας από τους ασθενείς, που τελικά κατέληξε, μίλησε στο Πρωτοσέλιδο λέγοντας ότι το μόνο που ζητούν είναι να υπάρξει δικαιοσύνη.

«Μας ικανοποιεί ότι η Αστυνομία δούλεψε σκληρά και έχει κάποιες εισηγήσεις με τις μαρτυρίες που έχει. Αυτό που ζητούμε είναι να επιταχυνθεί η διαδικασία, περνά ο καιρός

πάμε στον ενάμιση χρόνο, είδη έφυγαν δύο άτομα και οι άλλοι ζουν καθημερινά ένα γολγοθά και περιμένουν να δικαιωθούν» ανέφερε ο πάτερ Ραφαήλ.

Συνέχισε λέγοντας, «Είναι αδιανόητο να περνάει τόσος καιρός για να εντοπιστούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν. Ένα άτομο δεν πήρε αυτούς του ανθρώπους να ρωτήσουν πως πάνε, πως περνούν, ζουν ένα Γολγοθά καθημερινά και κανένα δεν νοιάζει παρά μόνο οι οικείοι τους.

Έστειλα και επιστολή στις 28 Δεκεμβρίου στην Πρόεδρο της Βουλής την οποία την παρακαλούμε να τοποθετηθεί. Ποια είναι η διασφάλιση στα κρατικά και ιδιωτικά νοσηλευτήρια των ανθρώπινών ζωών», διερωτήθηκε ο πάτερ. 

Κλείνοντας κάλεσε τους αρμόδιους να τοποθετηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακόμα, – Αδιανόητο,akoma, – adianoito