ΑΚΕΛ: Καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει για τα μέτρα στήριξης σε καύσιμα&ρεύμα

Το ΑΚΕΛ καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει για τη συνέχιση των μέτρων στήριξης στα καύσιμα και το ρεύμα.

Η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη πρέπει επιτέλους να πάρει θέση για το ζήτημα των μέτρων στήριξης για τα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα και να μην κρύβεται πίσω από δηλώσεις τεχνοκρατών των Υπουργείων. Πρέπει ευθέως να απαντήσει: Θα συνεχίσει τη μείωση στον φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα ή όχι; Θα συνεχίσει την επιδότηση

στο ηλεκτρικό ρεύμα ή όχι; Κι αν προτίθεται να τερματίσει αυτά τα μέτρα η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει με τι θα τα αντικαταστήσει και αν προτίθεται να ετοιμάσει πλάνο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Η κοινωνία και η οικονομία του τόπου πιέζεται πραγματικά από το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και των καυσίμων, που βέβαια δεν είναι προϊόν μόνο του πληθωρισμού αλλά και αποτέλεσμα της αποτυχημένης ενεργειακής πολιτικής της δεκαετίας του Συναγερμού.

Το ΑΚΕΛ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει τα μέτρα για τα καύσιμα και το ρεύμα που είναι απαραίτητα για τη μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυριών, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα