Άκαρπο και το τέταρτο 24ωρο ερευνών για εντοπισμό του Ανδρέα

Ολοκληρώθηκαν και σήμερα, για τέταρτη μέρα οι έρευνες για εντοπισμό του αγνοούμενου δύτη Ανδρέα Γιάγκου, ο οποίος αγνοείται από το απόγευμα Σαββάτου, μέρα κατά την οποία είχε μεταβεί στην περιοχή του Πωμού για ψάρεμα.

Ο 31χρονος, φαίνεται σύμφωνα με τα όσα έδειξε κάμερα την οποία είχε σε ένα από τα δυο ψαροτούφεκα τα οποία εντοπίστηκαν, να έχει «καρφώσει» ψάρι σε βάθος 22 περίπου μέτρων, και στην προσπάθεια του να ανέβει στην επιφάνεια, φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του.

Δείτε εδώ: Ολοκληρώθηκαν με την δύση του ηλίου οι έρευνες για Α.Γιάγκου

Οι κινήσεις του

χαρακτηρίζονται μη φυσιολογικές από κάποιο σημείο και μετά και οι ανακριτές φέρονται να πιθανολογούν ότι ο νεαρός μάλλον χάνει τις αισθήσεις του λόγω έλλειψης οξυγόνου.

Αύριο Τετάρτη, οι έρευνες θα εκτελούνται στο πλαίσιο περιπολιών ή και αν ληφθούν νέες πληροφορίες που να αφορούν στο περιστατικό, όπως ανέφερε νωρίτερα το απόγευμα το ΥΠΑΜ.

Ίδια ανακοίνωση, αναφέρει ότι, δυστυχώς, λόγω της μορφολογίας του βυθού στην περιοχή, καθώς και των έντονων υποθαλάσσιων και επιφανειακών ρευμάτων προς διάφορες κατευθύνσεις, δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του.

Δείτε εδώ σχετικά: Όλα όσα κατέγραψε η κάμερα του Γιάγκου

Keywords
Τυχαία Θέματα