Άκαρπες οι έρευνες της λιμενικής για εντοπισμό του δύτη

Χωρίς αποτέλεσμα τελικά οι έρευνες της λιμενικής, για εντοπισμό του δύτη στην περιοχή Πωμού. Σακούλες που επέπλεαν οδήγησαν τις ομάδες ερευνών σε λανθασμένο, όπως αποδείχτηκε, συναγερμό.

Ήταν γύρω στις 19.30 όταν μετά από πληροφορία που μετέφεραν στρατιώτες της περιοχής, κινητοποιήθηκαν μέλη της Λιμενικής και άρχισαν εκ νέου έρευνες για εντοπισμό του αγνοούμενου δύτη.

Να επισημάνουμε ότι οι έρευνες για σήμερα, είχαν ολοκληρωθεί στις 17.00 λόγω σκότους, ωστόσο η λιμενική μετά από την συγκεκριμένη πληροφορία κινητοποιήθηκε έκτακτα για να διερευνήσει το θέμα.

Ενήμερα για τις

κινητοποιήσεις και τα Ηνωμένα Έθνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες θα επαναρχίσουν δυναμικά και πάλι από αύριο το πρωί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις έρευνες συμμετείχαν δύο σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας ενώ με το πρώτο φως σχεδιάζεται από το ΚΣΕΔ νέα έρευνα σε μεγαλύτερη περιοχή από τον κόλπο Λατσιού μέχρι τον Πύργο Τηλλυρίας αφού στην περιοχή επικρατούν ισχυρά ρεύματα προς διάφορες κατευθύνσεις.

Στην έρευνα θα συμμετάσχουν αεροναυτικά μέσα της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς καθώς και ομάδες της Πολιτικής Άμυνας και ομάδες εθελοντών αυτοδυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα