Αήττητο τέλος με "υπογραφή" Παπουλή και Ζελάγια!

Σπουδαίας σημασίας νίκη με 2-0 πήρε ο Απόλλωνας απέναντι στην Ανόρθωση στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής που διεξήχθη στο Τσίρειο στάδιο.Παπουλής στο 52' και Ζελάγια στο 83' πέτυχαν τα γκολ του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι έσπασαν το αήττητο της Ανόρθωσης και παράλληλα μείωσαν την απόσταση από τους αντιπάλους τους στους 4 βαθμούς(27-23).

Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις ξεκίνησε το ντέρμπι, με τα πολλά φάουλ να σταματούν συνεχώς τον ρυθμό του αγώνα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο μισάωρο του αγώνα για να δούμε

την πρώτη φάση με τον Σελίν να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, μετά από σέντρα του Μαργκάσα.

Στη συνέχεια, ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του έβαλε λίγη πίεση στην εστία του Λόρια κυρίως από στημένες φάσεις,όμως η μεγάλη φάση απουσιάζε και από τις δύο ομάδες.Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, καθώς οι φάσεις ήταν λιγοστές, ενώ επικράτησε περισσότερο η ένταση και τα φάουλ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52', ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα με γκολ του Παπουλή. Μετά από ωραία συνεργασία των Ζελάγια και Πέδρο, ο τελευταίος πάσαρε ιδανικά στον Παπουλή που με ωραίο πλασέ νίκησε τον Λόρια για το 1-0. Θα περίμενε κανείς η αντίδραση της Ανόρθωσης να είναι πιο δυναμική, παρόλα αυτά φτάσαμε στο 78'για να καταγραφεί η πρώτη φάση των φιλοξενούμενων. Ο Ράγιος εκτέλεσε το κόρνερ ο Σίλντενφελντ έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Μολ μπλόκαρε την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντούρις σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς.

Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Ντούρις για την Ανόρθωση το έκανε στο 83' ο Ζελάγια για τον Απόλλωνα. Ο φορ των γηπεδούχων, μετά από κόρνερ του Πέδρο και κεφαλιά πάσα του Παπουλή τελείωσε την φάση διπλασιάζοντας τα γκολ της ομάδας του. Η Ανόρθωση πίεσε, έχασε ακόμα μια ευκαιρία με ψαλιδάκι του Ντούρις, με τον Μολ να δηλώσει ξανά παρών.

Δείτε πώς εξελίχθηκε ο αγώνας από το SPORTIME.

Έφτασε τα 100 γκολ ο Παπουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα