Αίρονται μέτρα περιορισμένης προσέλευσης στα γήπεδα της Γαλλίας

Την απόφαση για άρση των περιοριστικών μέτρων για μειωμένη προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα της Γαλλίας, αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Τέλος στα περιοριστικά μέτρα που αφορούν την μειωμένη προσέλευση λόγω κορωνοϊού στα γήπεδα της Γαλλίας, αναμένεται να βάλει η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Equipe».

Έτσι,
σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η άρση του μέτρου που δεν επιτρέπει σε κανένα γήπεδο να «δώσουν το παρών» περισσότεροι από 5.000 θεατές.

Έτσι, βάσει του νέου υγειονομικού πρωτόκολλου, θα μπορούμε να ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα, στα οποία θα μπορούν να βρίσκονται και φίλαθλοι της ομάδας που παίζει εκτός έδρας, αρκεί να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.
 

Όπως όλα δείχνουν, το πρώτο παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί χωρίς περιορισμό στον αριθμό προσέλευσης των φιλάθλων, θα είναι αυτό ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Ανζέ, το οποίο θα διεξαχθεί στο «Βελοντρόμ» της Μασσαλίας την ερχόμενη Παρασκευή (4/2), για την 23η αγωνιστική της Ligue 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα