Αϊντραχτ Φρανκφούρτης - Κολονία 6-2

Ο Μαξ Μάιερ επέστρεψε ύστερα από 6 μήνες και έκανε χατ τρικ στο εντυπωσιακό 6-2 της Αϊντραχτ σε βάρος της Κολονίας.

Ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ πέρυσι στην Bundesliga είχε μείνει εκτός δράσης από τον Απρίλιο και συνδύασε το comeback με μία εκπληκτική εμφάνιση. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για την ομάδα του Αρμιν Φε που ύστερα από εκείνη στην Στουτγκάρδη έχει 10 γκολ

στα τελευταία δύο ματς. Αυτά τα αποτελέσματα την έχουν φέρει στην 4η θέση της βαθμολογίας και για μία εβδομάδα μπορεί να ζει με το… σεντόνι.

Ο παίκτης που πέρυσι έβαλε 19 γκολ στην μεγάλη κατηγορία άνοιξε το σκορ στο 4’ με κεφαλιά και στο 15’ τα πράγματα έγιναν πιο απλά όταν Λουκ Κασταΐνιος βρέθηκε φάτσα με τον Χορν και τελείωσε τη φάση 2-0. Οι γηπεδούχοι δεν πάτησαν φρένο και έκαναν το 3-0 στο 23’ όταν Χασέμπε έδωσε στον Σεφέροβιτς και εκείνος βρήκε εξαιρετικά τον Μάιερ που έκανε το σκορ 3-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καταρρεύσει ύστερα από το εφιαλτικό ξεκίνημα, όμως βρήκαν γκολ στο 28’ όταν ο Μοντέστ μείωσε με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τσόλερ.

Αυτό μάλλον τσίτωσε την Φρανκφούρτη που το άφησε έτσι για λιγότερο από δύο λεπτά αφού στο 30’ ο Χασέμπε έβγαλε στον Κασταΐνιος, οποίος απέφυγε τον Χάιντς και ανέβασε ξανά τη διαφορά στα τρία γκολ (4-1). Στην επανάληψη ο Ολλανδός -πλέον 4 γκολ στα 4 πρώτα ματς- έδωσε ασίστ στον Σεφέροβιτς και εκείνος με γλυκό αριστερό έγραψε το 5-1, με την Κολονία βάζει δεύτερο γκολ και να μειώνει στο 81’ με κεφαλιά του Χάιντς (5-2). Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε στο 87’ ο Μάιερ από κοντά φτάνοντας στο χατ τρικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα