Άγριος καυγάς Γεάδη–Γεωργίου: Μας ζητούσαν στήριξη στις Προεδρικές

Άγριος καυγάς ξέσπασε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ ανάμεσα στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΚΟ, Γιώργο Γεωργίου και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ, Γεάδη Γεάδη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεάδη, προέβη σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή νιώθοντας θιγμένος από προηγούμενες αναφορές του κ. Γεωργίου σε σχέση με το ΕΛΑΜ και την υπόθεση με τα 12 μπουφάν στο δημοτικό σχολείο Γεροσκήπου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε υψηλούς τόνους με αλληλοκατηγορίες αλλά και τον ισχυρισμό εκ μέρους του κ. Γεάδη ότι το ΔΗΚΟ είχε ζητήσει την υπόγεια υποστήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές.

«Ο κ. Γεωργίου και το κόμμα του όταν ζητούσαν υπόγεια στήριξη από το ΕΛΑΜ στις Προεδρικές Εκλογές και έχουμε τα στοιχεία γι΄ αυτό ο κ. Γεωργίου να μην μιλά και σήμερα θυμήθηκε ότι είμαστε φασίστες και ρατσιστές», δήλωσε ο κ. Γεάδη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, ανέφερε πως όταν όλοι έκαναν τις πάπιες ήταν το επιτελείο του ΔΗΚΟ και του Νικόλα Παπαδόπουλου που ζητούσαν στήριξη από το ΕΛΑΜ.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, απάντησε λέγοντας ότι την στήριξη το ΕΛΑΜ την έδωσε όλη στον Νίκο Αναστασιάδη. «Αποδειχτήκατε περίτρανα το δεκανίκι του Νίκου Αναστασιάδη», τόνισε.

Για να προσθέσει: «Σταματήστε να το παίζετε επαναστάτες. Μέρος του συστήματος είστε και μάλιστα αποτυχημένο!».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης ο κ. Γεάδη, υποστήριξε ότι το ΕΛΑΜ έχει κάθε δικαίωμα να ξοδέψει τα χρήματα του όπως αυτό νομίζει και το να θέλεις να επιβάλεις σε κάποιον πώς να τα ξοδέψει αυτό είναι φασισμός.

Ο ίδιος, κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα για πολιτικές σκοπιμότητες ένεκα του φόβου που τους έχει κυριεύσει επειδή πλησιάζουν ευρωεκλογές.

Ο κ. Γεωργίου, απαντώντας στον κ. Γεάδη, για τα μπουφάν είπε: «Αν είχες πραγματική πρόθεση να βοηθήσεις τα ελληνόπουλα δεν θα το διατυμπάνιζες. Δεν θα το διαλαλούσες. Αυτό κάνεις. Διαλαλείς για να πάρεις ψήφους. Δεν το εννοείς. Δεν το νιώθεις».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ υποστήριξε ότι το ΔΗΚΟ είχε πρώην «αντιπρόεδρο» του στις φυλακές (τον κ. Βέργα) και γι’ αυτό το σχολείο δεν αποτάθηκε σε αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα