Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλη

Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα έξω από καφετέρια σε κεντρική πλατεία του Μάντσεστερ, όπου βρέθηκαν οπαδοί της Σίτι και της Σεβίλλης λίγες ώρες πριν το παιχνίδι των ομάδων τους για το Champions League. Σε πέντε συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές.

Μπουνιές, κλωτσιές και ανταλλαγή τραπεζιών και καρεκλών είχαμε έξω από καφετέρια σε κεντρική πλατεία του Μάντσεστερ λίγες ώρες πριν το ματς της Σίτι με τη Σεβίλλη

για το Champions League.

Μερίδα οπαδών της Σίτι, φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, καθώς και μερικοί Πολωνοί οπαδοί της Σλασκ Βρότσλαβ φορώντας πράσινες φανέλες, ήρθαν σε σύγκρουση με περίπου 50 φιλάθλους της Σεβίλλης που βρέθηκαν την ίδια ώρα στο συγκεκριμένο μαγαζί. Ωστόσο η κόντρα τους δεν έμεινε μόνο στα λόγια με τους μεν να επιτίθενται στους δε.

Οι θαμώνες του μαγαζιού που είδαν την άγρια σύγκρουση μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, η οποία κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ένα άτομο τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αρχές συνέλαβαν πέντε ύποπτους, τρεις εκ των οποίων είναι από την Πολωνία.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Σλασκ Βρότσλαβ ήταν πρωταγωνιστές σε επεισόδια που έλαβαν χώρα σε παιχνίδι κόντρα στη Σεβίλλη για το Europa League το 2014 κι από τότε προκαλούν τους Ισπανούς όπου τους πετύχουν.

Άτομο που βρισκόταν στο σημείο την ώρα που ξεκίνησε ο καυγάς, δήλωσε στους δημοσιογράφους: "Υπήρχαν πολλοί οπαδοί της Σεβίλλης που έπιναν μπύρα και ξαφνικά είδα καρέκλες να εκσφενδονίζονται. Είδα κάποιον οπαδό να δέχεται μία στο κεφάλι. Η αστυνομία έφτασε γρήγορα είναι η αλήθεια. Αλλά ήταν πραγματικά τρομαχτικό".

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του Μάντσεστερ δήλωσε: "Υπήρξε ένας σύντομος καυγάς. Οι άνδρες μας ήταν κοντά στο σημείο και η κατάσταση δεν ξέφυγε. Προχωρήσαμε σε πέντε συλλήψεις, ενώ ένα άτομο χτυπήθηκε στο κεφάλι".
372

Keywords
Τυχαία Θέματα