Άγριο φονικό στα κατεχόμενα για λόγους ζήλιας

Σε λόγους ζήλιας φαίνεται ότι οφείλεται η στυγερή δολοφονία 25χρονης από τον 42χρονο σύζυγό της χθες λίγο πριν το μεσημέρι, σε κεντρικό δρόμο της Αμμοχώστου, ενώπιον δεκάδων ατόμων που παρακολουθούσαν.

Στη συνέχεια, ο 42χρονος αυτοτραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι που διέπραξε το έγκλημα. Αυτό είναι το κύριο θέμα σε όλα τα πρωτοσέλιδα του τ/κ Τύπου σήμερα. Αναφορά γίνεται επίσης σε θέματα τουρισμού, στις χθεσινές απεργίες και διαμαρτυρίες

διαφορετικών επαγγελματιών και την περίπτωση με την ομάδα μαθητών από τη Σερβία, που ήθελε μέσω Λάρνακας να μεταβεί στα κατεχόμενα.

Η “Αφρίκα” (Αφρική), με τίτλο “6 μαχαιριές”, γράφει ότι το έγκλημα έγινε μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου και ο σύζυγος που προσπάθησε να αυτοχειριαστεί, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Αλλού αναφέρεται στη χθεσινή στάση εργασίας γιατρών και νοσηλευτών και τις επικρίσεις για τις ελλείψεις γιατρών και φαρμάκων στα “κρατικά” νοσηλευτήρια. Σε άλλο θέμα γράφει ότι δεν δόθηκε η άδεια εισόδου σε παιδιά από τη Σερβία που έφτασαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας και θα μετέβαιναν στα κατεχόμενα για τους εορτασμούς της ημέρας Νεολαίας και Αθλητισμού στις 23 Απριλίου.

Η “Χαλκίν Σεσί” (Φωνή του λαού), με τίτλο “Θηριωδία στη μέση του δρόμου”, γράφει ότι το στυγερό έγκλημα, με θύμα την 25χρονη, πάγωσε το αίμα στην τ/κ κοινότητα. Αλλού γράφει ότι χθες, εκτός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, σε εκδήλωση διαμαρτυρίας κατήλθαν και οι οδηγοί σχολικών λεωφορείων για τα κόμιστρα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι ο πρόεδρος του συμβουλίου ιατρικού τουρισμού, Αχμέτ Σαβασιάν, κάλεσε την “κυβέρνηση” σε κινητοποίηση για την ενίσχυση του τουρισμού.

Η “Χαβαντίς” (Είδηση), με τίτλο “Τη σκότωσε μπροστά σε όλους”, αναφέρεται επίσης στη δολοφονία της συζύγου από τον 42χρονο και τα μηνύματα που είχε γράψει σε λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν. Αλλού γράφει ότι με αφορμή την αντιπαράθεση Οζγκιουργκιούν - “επιτρόπου διοικήσεως” για τα ταξίδια στο εξωτερικό, ο “δήμαρχος” Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί, δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα έξοδά του όταν ταξιδεύει στο εξωτερικό τα πληρώνει από την τσέπη του. Σε άλλο θέμα γράφει ότι βαριές ποινές φυλάκισης επεδίκασε το “κακουργιοδικείο” Κερύνειας σε τρεις άνδρες που το 2015 προσπάθησαν να κλέψουν τσάντα με μεγάλο χρηματικό ποσό από υπάλληλο σούπερ μάρκετ, αλλά επειδή αυτή αντιστάθηκε, την έσερναν στο έδαφος.

Η “Κίπρις” (Κύπρος), με τίτλο “Διέπραξε το έγκλημα εναντίον της γυναίκας του με 6 μαχαιριές”, γράφει ότι ο 42χρονος, αφού σκότωσε την 25χρονη σύζυγό του στη μέση του δρόμου, έστρεψε το μαχαίρι εναντίον του, αυτοτραυματιζόμενος στην καρδιά. Αλλού γράφει ότι τα παιδιά από τη Σερβία απελάθηκαν από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Σε άλλο θέμα αναφέρεται σε δηλώσεις των μητέρων των δύο κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με το σχολικό λεωφορείο πριν 5 μήνες, οι οποίες ζητούν ακόμη τιμωρία των υπευθύνων.

Η “Γενί Ντουζέν” (Νέα τάξη), με τίτλο “Έγκλημα στη μέση του δρόμου”, γράφει ότι ο δολοφόνος σύζυγος νοσηλεύεται στην εντατική και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Αλλού αναφέρεται σε 15 περιστατικά κατά τη “διακυβέρνηση” ΚΕΕ – ΔΚ τον τελευταίο χρόνο που βρίσκεται στην εξουσία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές διαμαρτυρήθηκαν χθες γιατί δεν υπάρχουν φάρμακα και γιατροί στα νοσοκομεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα