Άγνοια δήλωσε η Βαγιαδολίδ περί στημένων αγώνων

Η αποκάλυψη πως ο αγώνας της Βαγιαδολίδ με την Βαλένθια ήταν στημένος έχει "ταράξει τα νερά" στην Ισπανία.Η Βαγιαδολίδ πήρε θέση για το θέμα των στημένων αγώνων, με την ομώνυμη ομάδα να δηλώνει πλήρη άγνοια και να τονίζει πως θα διεξαγάγει έρευνα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βαγιαδολίδ εκφράζει την έκπληξή της, την πλήρη άγνοια και την οργή της

για τις πληροφορίες που εμφανίστηκαν στα Μ.Μ.Ε. σήμερα. Δείχνουμε απόλυτο σεβασμό και συνεργασία με τις δικαστικές αρχές, αλλά και με την διοργανώτρια αρχή. Από την πλευρά μας, θα διεξαγάγουμε εσωτερική έρευνα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Βαλένθια. Στόχος μας είναι να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θυμίζουμε ότι έχουμε ήδη κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του ποδοσφαιριστή Μπόρχα Φερνάντεθ. Αισθανόμαστε πληγωμένοι και θα τρέξουμε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες κατά οποιουδήποτε προσώπου που είχε συμμετοχή σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα. Εργαζόμαστε για ταχεία και πλήρη αποσαφήνιση των γεγονότων. Σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας του προσωπικού μας".

Ασυνήθιστο γεγονός για την Ισπανία και δη για την πρώτη κατηγορία της χώρας να βγαίνουν στην φόρα αναφορές για στημένους αγώνες και μένει να δούμε αν όλα αυτά αποδειχθούν αλήθεια και τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα