Αγνοείται η Sinead O'Connor

Οι αστυνομικές αρχές στα περίχωρα του Σικάγο πραγματοποιούν ελέγχους για να εξακριβώσουν εάν η τραγουδίστρια Sinead O'Connor είναι καλά στην υγεία της. Τα ίχνη της αγνοούνται από νωρίς χθες Κυριακή, οπότε βγήκε σύμφωνα με το TMZ στο προάστιο Wilmette του Σικάγο να κάνει ποδήλατο και δεν επέστρεψε ποτέ.

To site μεταδίδει πως η αστυνομία έχει εκδώσει επείγον σήμα κινδύνου για τον εντοπισμό της με καταχωρώντας την ως "εξαφανισμένη αυτοκτονική".

Σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε για να κάνει ποδήλατο φορώντας ένα ροζ

κράνος και μαύρο μπουφάν, μαύρο δερμάτινο παντελόνι και μια μπλούζα που γράφει "Ιρλανδία" στην πλάτη.

Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο του 2015 η τραγουδίστρια είχε απασχολήσει ξανά τα μέσα ενημέρωσης αφού είχε εξαφανιστεί και τότε, αφού όμως πρώτα είχε δημοσιεύσει ένα status update στο facebook, το οποίο εύκολα μπορούσε να εκληφθεί ως σημείωμα αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, το ποστ αναφερόταν στην πικρή διαμάχη της τραγουδίστριας με τον Donal Lunny, αναφορικά με τον γιο τους Shane, τον οποίο δεν της επιτρέπουν να δει ακόμα κι όταν είναι αδιάθετος. Επίσης ανέφερε ότι βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δίνοντας άλλο όνομα και ότι έχει πάρει "μια υπερβολική δόση".

Πριν το επίμαχο ποστ, η τραγουδίστρια είχε δημοσιεύσει στον τοίχο της επίσης και μια σειρά ενημερώσεων στις οποίες κατηγορούσε μια γυναίκα ότι κρατάει μακριά τον γιο της, σημειώνοντας "Είμαι σε απελπιστική ανάγκη να βρω μια δουλειά κι ένα μέρος να ζήσω".

Η περιπέτεια τότε είχε τελικά καλό τέλος, αφού λίγο αργότερα ένα συγγενικό της πρόσωπο είχε βγει και δήλωσε πως "βρέθηκε και είναι πλέον ασφαλής".

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα