«Αγαπητέ Πρόεδρε Βλαδιμίρ Πούτιν» - Το βίντεο που έγινε Viral για «λάθος» λόγο

Viral αλλά και ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόσφατη ανάρτηση της AnnaLynne McCord στο Twitter σχετικά με την κλιμακούμενη κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας

Την Πέμπτη (24 Φεβρουαρίου), ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στα ανατολικά της χώρας. 

Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία αντιμετωπίστηκε με καταδίκη από παγκόσμιους ηγέτες σε όλο τον κόσμο. Χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, έχουν ανακοινώσει

κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Πολλές διασημότητες, όπως η Cardi B και ο Stephen King, αντέδρασαν επίσης στη σύγκρουση στην ανατολική Ευρώπη. Ενώ ορισμένες από αυτές τις αντιδράσεις επαινέστηκαν για την προτροπή σε ειρήνης στην Ουκρανία, άλλες –όπως της McCord και του επαγγελματία παλαιστή και  John Cena– απέτυχαν.

Ο 34χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως Ναόμι Κλαρκ στο ριμέικ του Beverly Hills 90210 από το CW, απευθύνθηκε στον Πούτιν σε ένα κλιπ δυόμισι λεπτών, απαγγέλλοντας ένα προφορικό ποίημα , στο οποίο εκείνη λέει, «Αν ήμουν η μητέρα σου, θα σε αγαπούσα περισσότερο».

«Λυπάμαι πολύ που δεν ήμουν η μητέρα σου», απήγγειλε η Μακ Κόρντ. «Αν ήμουν η μητέρα σου, θα ήσουν τόσο αγαπητός,  θα σε κρατούσα στην αγκαλιά του χαρούμενου φωτός. Ποτέ δεν θα επέρχονταν τα δεινά αυτής της ιστορίας. Ο κόσμος ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια μας. Ένας καθαρός χαμός."

Dear Mister President Vladimir Putin… pic.twitter.com/LbDFBHVWJf

— AnnaLynne McCord (@IAMannalynnemcc) February 24, 2022

Το βίντεο, που προβλήθηκε πάνω από 15 εκατομμύρια φορές από τότε που το ανέβασε η McCord, έχει επικριθεί σε μεγάλο βαθμό από τους χρήστες του Twitter, που το χαρακτηρίζουν μνημείο του «κριντζ»

Η γεννημένη στο Κονέκτικατ κωμικός Bridget Phetasy σχολίασε την ανάρτηση του McCord στο Twitter, γράφοντας: «Θλιβερή μέρα και για μένα. Δεν θα κάνω ποτέ κάτι τόσο αστείο».

Ένας άλλος σχολίασε: «Τραγουδήστε το «Imagine» την επόμενη φορά. Είναι πιο εύκολο από ό,τι κι αν είναι αυτό».

 

Ωστόσο, ορισμένοι επαίνεσαν την πρόθεση της ΜακΚόρντ, καθώς ένας άλλος υπερασπίστηκε την ηθοποιό γράφοντας: «Ξέρω ότι είναι διασκεδαστικό για μερικούς από εσάς να ξεκληρίζετε τους ανθρώπους στο διαδίκτυο, αλλά λίγο ευγενικά: Ιστορικά, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους κατά τη διάρκεια του πολέμου με ποίηση, μουσική και  penformance. Οι τέχνες είναι παρηγορητικές, φάρμακο για την ψυχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα