Αυξημένο ενδιαφέρον για το Sunset Gardens

Σε ανακοίνωση της η Imperio ανέφερε: Η Imperio, μετά το  launch του Sunset Gardens αντιμετωπίζει αυξημένη ζήτηση με χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα και πολύ ψηλό αριθμό εισερχόμενων κλήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αυτό δημιούργησε μία μικρή καθυστέρηση στην ανταπόκριση από το τμήμα εξυπηρέτησης της Imperio (πέραν των 24 ωρών). Οφείλουμε να απολογηθούμε για την όποια ταλαιπωρία

προκαλείται και επιδιώκουμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν τις απαραίτητες πληροφορίες εντός 48 ωρών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, το γραφείο (Λεωφ. Μακαρίου 201) θα παραμένει ανοικτό και Σάββατο 10:00-14:00.

Tην περασμένη Πέμπτη έγινε η έναρξη προώθησης του ανατρεπτικού οικιστικού έργου της Imperio, Sunset Gardens με την αποδοχή και κυρίως το ενδιαφέρον από το κοινό να είναι τεράστιο. Από το τριήμερο Open House launch στο Sales Office στη Μακαρίου στη Λεμεσό, φάνηκε η έντονη απήχηση που έχει το καινούριο project.

Παράλληλα τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα, μηνύματα και η επισκεψιμότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του Sunset Gardens, είναι κάτι - που ως Imperio - μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα και θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Το εξαιρετικά δυναμικό ξεκίνημα του Sunset Gardens αναδεικνύει τη μεγάλη ανάγκη της πόλης για ένα τόσο επαναστατικό έργο που δίνει τη λύση στο πρόβλημα των υψηλών ενοικίων, με τους πολίτες της Λεμεσού και συνολικά της Κύπρου, να το αγκαλιάζουν πραγματικά από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα