Αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα στην Κύπρο

Aσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει προσωρινά την περιοχή. Από την Πέµπτη θα µας επηρεάσει ασταθής αέρια µάζα. Την Πέµπτη και την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται και σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι,

3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες νεφώσεις, και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 µποφόρ, και τοπικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα αναµένονται και καταιγίδες.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, ενώ τις ώρες του απογεύµατος αναµένονται και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση την Πέµπτη και την Παρασκευή και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα