Αυξημένες νεφώσεις φέρνουν βροχές από την Τετάρτη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, στα δυτικά και βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί

ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι, αρχικά, θα πνέουν θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί µέχρι το µεσηµέρι γενικά, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε κατά διαστήµατα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Την Πέµπτη η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την Παρασκευή θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το Σάββατο η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα