Αυξάνεται το ενδιαφέρον

Εναλλαγή συναισθημάτων και στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας με αρκετά αποτελέσματα που έφεραν ανακατατάξεις και έδωσαν νέα τροπή στην εξέλιξη του Πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ παρέμεινε στην κορυφή με τη νίκη της επί του Εθνικού αλλά στη δεύτερη θέση πέρασε το ΑΠΟΕΛ που νίκησε τη Νέα Σαλαμίνα την ώρα που ο Ερμής υποχρέωσε

σε ήττα την Ανόρθωση η οποία υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Κερδισμένος της αγωνιστικής και ο Απόλλωνας που κρατά την τέταρτη θέση μετά τη νίκη της πάνω στην Αγία Νάπα και την ήττα της Ομόνοιας από την Πάφο.

Η Δόξα με τη νίκη της στο Παραλίμνι νιώθει σιγουριά για την παραμονή της στην Α΄ Κατηγορία και παράλληλα μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση της 6ης θέσης αφού πλησίασε τη Ν. Σαλαμίνα.

Η Ένωση μετά και τη νέα ήττα στην έδρα της βρίσκεται σε ακόμα πιο δυσμενή θέση αφού έχασε σημαντικό έδαφος. Σημαντική ήταν και η νίκη της ΑΕΛ επί του Άρη που της δίνει ελπίδες και για διεκδίκηση εισόδου της στην πρώτη εξάδα.

Όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα ,ο συναγωνισμός σε όλα τα διαζώματα της βαθμολογίας συνεχίζεται αμείωτος. Τόσο ο τίτλος όσο και οι θέσεις για έξοδο στην Ευρώπη φαίνεται ότι θα κριθούν στην δεύτερη φάση με διεκδικήτριες αρκετές ομάδες.

Η έκτη θέση της πρώτης εξάδας είναι ανοικτή πλέον αφού η Νέα Σαλαμίνα δεν νιώθει σιγουριά και υπάρχουν ομάδες που την εποφθαλμιούν από κοντινή απόσταση.

Η Πάφος στο πιο χαμηλό διάζωμα πήρε οξυγόνο με τη νίκη της επί της Ομόνοιας ενώ η Ένωση είναι στην πιο δύσκολη θέση μετά την Αγία Νάπα. Όσο πλησιάζει το τέλος της πρώτης φάσης το ενδιαφέρον ανεβαίνει και αυξάνονται οι δυσκολίες ενώ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι μας επιφυλάσσουν οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής.

Στα ψηλά ξεχωρίζει το ντέρμπι Ομόνοιας –ΑΕΚ ενώ το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στο Δασάκι. Η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την Πάφο και ο Απόλλωνας δοκιμάζεται στο Μακάρειο από τη Δόξα.

Καθοριστικό παιγνίδι για την 6η θέση είναι αυτό ανάμεσα στη Ν. Σαλαμίνα και τον Άρη ενώ η ΑΕΛ υποδέχεται την Ένωση σε αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα