Αυτός ο Απόλλωνας… έχει άλλο επίπεδο!

Δεν περιμέναμε να δούμε και να κρίνουμε τον Απόλλωνα στο σούπερ καπ με τον ΑΠΟΕΛ για να βγάλουμε συμπεράσματα για την εικόνα του.

Απλά με τα όσα είδαμε επιβεβαιώσαμε ότι αυτός ο Απόλλωνας έχει πλέον άλλο επίπεδο… Ικανό να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη με είσοδο στους ομίλους αλλά και να είναι ιδιαίτερα διεκδικητικός όσον αφορά το πρωτάθλημα.

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Σωφρόνης Αυγουστή μας έπεισε για την ομάδα που έκτισε. Αμυντικά συμπαγής, τεχνικά καταρτισμένη, με πλάνο στο παιχνίδι της, εκρηκτική

στην επίθεση και με λύσεις στο σκοράρισμα.

Μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη, που αρνείται να χάσει, με συνεχής πρέσινγκ, αλληλοκαλύψεις, η οποία φωνάζει και με το παραπάνω πως είναι… ομάδα!

Και όλα τα πιο πάνω χωρίς ακόμα να πάρουν χρόνο οι Λούκας Πολίτσι και Τζέισον Σίλβα οι οποίοι θα δώσουν στον Απόλλωνα νέα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Παράλληλα όμως ο φετινός Απόλλωνας πέραν από ποιοτικός έχει και βάθος. Με δύο και πλέον παίκτες σε κάθε θέση οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η συνέχεια μάλιστα θα είναι σαφώς καλύτερη αφού όσο δένει περισσότερο η ομάδα τόσο θα δείχνει ακόμα καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα