«Αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Νταβίντ Μπαράλ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην Ισπανία για την καριέρα και στο μέλλον του και φυσικά δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στο πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε στο www.andaluciainformacion.es και αποκάλυψε το λόγο που τον έκανε να πει το ναι στον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος αυτός ήταν ο Κρίστιανσεν και οι πολλοί Ισπανοί που είχε η ομάδα.


Οι αναφορές του στον ΑΠΟΕΛ

μέσα από τη μεγάλη του συνέντευξη:
«Ξεκίνησα τη σεζόν στη Γράναδα όμως δεν πήγε όπως περίμενα. Ο ΑΠΟΕΛ με ήθελε και ήθελα να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ, εκτός το γεγονός ότι η ομάδα συνήθως κερδίζει τιο πρωτάθλημα. Ήταν ένας ελκυστικός προορισμός. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αποκλείσαμε την Μπιλμπάο όμως μείναμε εκτός από την Άντερλεχτ»

«Ο Κρίστιανσεν ήταν αυτός που μίλησε μαζί μου και μου είπε πόσο πολύ με ήθελε στην ομάδα. Αυτό ήταν ένας από τους λόγους που υπόγραψα στον ΑΠΟΕΛ. Υπήρξε Ισπανός προπονητής, Ισπανικό τεχνικό τίμ και πολλούς Ισπανούς παίκτες»

«Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην κορυφή. Έχω ακόμα 2-3 χρόνια ποδόσφαιρο και ανάλογα με το σώμα μου θα ήθελα να συνεχίσω. Έπαιξα για 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία και έχω διατηρηθεί σε καλό επίπεδο. Ακόμα και στις διακοπές μου πάω για τρέξιμο κάθε πρωί».

Keywords
Τυχαία Θέματα