«Αυτοκτόνησε» η Λειψία, έτοιμη για σεντόνι η Λεβερκούζεν!

Η αδιάφορη Γκλάντμπαχ έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την Λειψία στην μάχη τετράδας, ενώ η Λεβερκούζεν βρίσκεται πλέον αγκαλιά με ένα εισιτήριο Champions League.

Οι «ασπιρίνες» δεν θα χρειαστούν χάπια, ο στόχος της εξόδου στο Champions League απέχει πλέον μία ανάσα. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έκανε το καθήκον της, επικράτησε με 2-0 της Αίντραχτ Φρανκφούρτης

και πλέον θέλει μία νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα.

Δύο γκολ από Παυλίνιο (18’) και Σικ (51’) έγραψαν το τελικό 2-0 για τις ασπιρίνες που σταθεροποιήθηκαν στην τρίτη θέση και στο +4 από την πέμπτη Λειψία.

Κι αυτό γιατί την ίδια ώρα, η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσο έπεσε θύμα ηχηρής έκπληξης στην έδρα της αδιάφορης Γκλάντμπαχ.

Η Μπορούσια προηγήθηκε από νωρίς με τον Εμπολό (17’) και παρότι ο Νκουνκού είχε άμεση απάντηση για το 1-1 (36’), το παιχνίδι είχε στραβώσει για τα καλά.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χόφμαν έκανε το 2-1 και παρά την αποβολή του Ελβέντι (64’), η Γκλάντμπαχ βρήκε και τρίτο γκολ πάλι με τον Χόφμαν (77’) για το τελικό 3-1, που αφήνει την Λειψία στην πέμπτη θέση έναν βαθμό πίσω από την Φράιμπουργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκτόνησε, Λειψία, Λεβερκούζεν,aftoktonise, leipsia, leverkouzen