«Αυτοί που στήριξαν Αννίτα ας το πράξουν κι ας μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά»

Συνεχίζονται οι φουρτούνες στον Δημοκρατικό Συναγερμό μετά και την παραίτηση του Αντιπροέδρου, Μάριου Πελεκάνου.

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την κρίση που αντιμετωπίζει ο ΔΗΣΥ.

«Συνειδητά αποφάσισα να μην σχολιάσω την επικαιρότητα στον Συναγερμό, θεωρώ ότι είναι μια σοφή στάση για να μην αφήνονται αιχμές ή να μην επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια.  Εδώ και ένα χρόνο έχουμε μια νέα ηγεσία. Αυτοί που προέτρεψαν την Αννίτα

Δημητρίου και την ενίσχυσαν στην προσπάθεια της να εκλεγεί στην ηγεσία του Συναγερμού με το πρόσχημα ότι είναι η καταλληλότερη για να φέρει την ενότητα στην παράταξη ας κάτσουν να την στηρίξουν και όχι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και να δημιουργούν ζητήματα. Δεν είναι η ώρα να συμβαίνουν όλα αυτά. Προφανώς έγιναν και λάθη στην όλη διαδικασία για τις δημοτικές εκλογές ίσως και για τις ευρωεκλογές. 

Από εκεί και πέρα σήμερα έχουμε αυτό που έχουμε και χρειάζεται να δούμε πως το ξεπερνάμε, σίγουρα δεν το ξεπερνάμε με δημόσιες ανακοινώσεις. Είναι μια εικόνα που μας πληγώνει βαθιά και προτιμώ αντί να μιλώ να πράττω. Ανάλαβα πολιτικός συντονιστής δύο δήμων και είμαι εκεί συνεχώς για να ενισχύσουμε τα ψηφοδέλτια του συναγερμού και για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Μετέπειτα και μιλώντας για τον Μάριο Πελεκάνο είπε ότι «είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Δεν κατάφερα να του μιλήσω αυτές τις ημέρες, δεν απαντά τηλέφωνα και αντιλαμβάνομαι την πικρία του και την απογοήτευση του. Ταπεινά πιστεύω πως θα έπρεπε να επικρατήσει η λογική πως η πολιτική είναι μαραθώνιος και αν όποτε είχαμε μια αποτυχία ο καθένας μας έφευγε από εκεί που ήταν δεν ξέρω πόσοι θα έμεναν τώρα στον στίβο της πολιτικής».

Διαβάστε επίσης: Γεμάτη σπόντες η ανακοίνωση Πελεκάνου για την οριστική του παραίτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα