Αυτοί είναι στην λίστα της Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν (αν όχι τη χειρότερη) της σύγχρονης ιστορίας της, καθώς έχει μείνει εκτός όλων των στόχων της πολύ νωρίς στη χρονιά και ήδη σταδιακά σχεδιάζουν την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Το Sky Sports αναφέρει σε δημοσίευμά του, ότι ο ρόλος που θα έχει ο Ραλφ Ράνγκνικ στη νέα σεζόν, ίσως είναι διαφορετικός από αυτόν που αρχικά προοριζόταν. Ο Γερμανός τεχνικός θα αναλάμβανε πόστο

στην ομάδα με αρμοδιότητες ανάλογες του αθλητικού διευθυντή, ωστόσο τα νέα δεδομένα αναφέρουν ότι δεν θα έχει τόσο μεγάλη ανεξαρτησία.

Ο ρόλος που θα αναλάβει ο Ράνγκνικ είναι συμβουλευτικός με την έννοια ότι θα μοιράζεται τις γνώσεις του για το ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με την εμπειρία του από το σύνολο της ομάδας, ως προπονητή. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην είναι τόσο ανεξάρτητος στη νέα σεζόν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Τέσσερις προπονητές στη λίστα της

Η προσέγγιση στον Τόμας Τούχελ δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες των κόκκινων διαβόλων να κρατούν απόσταση από τον Γερμανό τεχνικό της Τσέλσι.

Το ίδιο δημοσίευμα του Sky Sports αναφέρει ότι στη λίστα των ανθρώπων της Γιουνάιτεντ είναι τέσσερις προπονητές για τη νέα σεζόν. Αυτοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες και έχουν συζητηθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα, είναι οι Μαουρίσιο Ποτσετίνο και Έρικ Τεν Χαχ.

Στη λίστα υπάρχουν και οι Χουλιέν Λοπετέγκι της Σεβίλλης και Λουίς Ενρίκε της εθνικής Ισπανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από τους τέσσερις τεχνικούς δεν μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά η Γιουνάιτεντ είναι αισιόδοξοι ότι θα έρθει σε συμφωνία με έναν από τους τέσσερις προπονητές μέχρι το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα