Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Πάφου - Συνολικά 39 υποψήφιοι

Συνολικά 39 υποψήφιοι κατέρχονται στην Επαρχία της Πάφου, διεκδικώντας μια θέση στην Βουλή. Με τέσσερις υποψήφιους στα ψηφοδέλτια τους διεκδικούν τις έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πάφου ο Δημοκρατικός Συναγερμός, το ΑΚΕΛ, το ΔΗΚΟ, η ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη,

το Κίνημα Οικολόγων -Συνεργασία Πολιτών και η Συμμαχία Πολιτών.

Με τρεις υποψήφιους κατέρχονται στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου, το Κίνημα Σημαία και το ΕΛΑΜ ενώ το Κόμμα για τα Ζώα διεκδικεί έδρα στην Πάφο με δύο υποψήφιους.Με έναν υποψήφιο κατεβαίνει η Πνοή Λαού στην Πάφο.Υποψηφιότητα εξάλλου υπέβαλε στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου και ένας ανεξάρτητος υποψήφιος.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Συγκεκριμένα, με το ΑΚΕΛ υποψηφιότητες υπέβαλαν οι Δίπλαρος Κώστας, Ιγνατίου Μάριος, Φακοντής Ανδρέας και Χρίστου Μάριος.Με το Δημοκρατικό Συναγερμό, υποψηφιότητες υπέβαλαν οι Κωνσταντίνου Κώστας, Λετυμπιώτης Κωνσταντίνος, Παπακυριακού Παναγιώτης, και Σαββίδου Άρτεμις.

Με το Δημοκρατικό Κόμμα υποψηφιότητες στην Επαρχία Πάφου υπέβαλαν οι Αντωνίου Αντώνης, Πιττοκοπίτης Χαράλαμπος (Πάμπος) , Σαββίδης Χρύσανθος και Χατζηλαμπρή Πάολα.

Με το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ οι Δημητρίου Βάσος, Μυριάνθου Ηλίας, Πετρίδης Ανδρέας και Σωκράτους Σωκράτης.

Υποψηφιότητες με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών υπέβαλαν οι Παφίτης Δώρος, Περατικός Ανδρέας, Στυλιανίδης Χριστόδουλος ( Λάκης) και Χριστοδούλου Κώστας.

Με το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών υποψηφιότητες στην Επαρχία Πάφου υπέβαλαν οι Ευλαβής Ανδρέας, Κωνσταντίνου Ανδρέας, Παναγιώτα Ευδοξία( Δοξούλα) και Χαριλάου Στέλλα.

Με το ΕΛΑΜ οι Βασιλείου Μάριος, Μιχαήλ Μιχαλάκης, και Παπαντωνίου Άννα.

Στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλληλεγγύη για την Επαρχία Πάφου υποψηφιότητες υπέβαλαν οι Δημητρίου Γεώργιος, Κλεάνθους Κλεάνθης, Κυριάκου Κυριάκος και Παπαγιάννης Χρίστος.

Υποψηφιότητες στο Κόμμα για τα Ζώα στην Επαρχία Πάφου υπέβαλαν οι Χριστιάνα Ιωάννου και Λεωνίδου Ανδρέας.

Η Αρέστη Ανδρέου Ξένια υπέβαλε υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Οργάνωσης Αγωνιστών Δικαιοσύνης.

Εξάλλου με το Κοινωνικό Κίνημα Σημαία υποψηφιότητες υπέβαλαν για την Επαρχία Πάφου οι, Γεωργίου Μακρής Νικόλας, Ιωάννου (Τσαππή) Τασούλλα και ο Τσαχίδης Ιωάννου Ραούλ.

Υποψηφιότητα με την Πνοή Λαού υπέβαλε ο Χριστοφόρου Ευστάθιος( Στάθης).

Τέλος ανεξάρτητη υποψηφιότητα υπέβαλε ο Ευστρατίου Ανδρέας.

Η ανακήρυξη των τεσσάρων νέων βουλευτών αναμένεται να γίνει το βράδυ μπροστά από το οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ που στεγάζονται τα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου.

Αργά το βράδυ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου και Έφορος Εκλογής Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 20:00 απόψε ενώ οι σταυροί προτίμησης αναμένεται να ανακοινωθούν γύρω στις 23:00 με 23:30.

Επιπρόσθετα σημειώνεται πως εάν υπάρξει έδρα της Πάφου από την πρώτη κατανομή θα γίνει ανακήρυξη στην Πάφο ενώ εάν δοθεί έδρα από τη δεύτερη κατανομή ή και την τρίτη τότε η ανακήρυξη θα γίνει στη Λευκωσία από τον Γενικό Έφορο Εκλογής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα