Αυτή είναι η (διπλή) πρόταση της Ομόνοιας για τον Μαντσίνι!

Νέο ρεπορτάζ από το Sdna.gr σχετικά με την πρόταση της Ομόνοιας στον Άρη Θεσσαλονίκης για να αποκτήσει τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Sdna.gr:

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις δύο προσφορές του κυπριακού κλαμπ στους «κίτρινους», με επίκεντρο την αγορά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Μπορεί η κρούση της Ομόνοιας για τον Ματέο

Γκαρσία να έπεσε στο κενό, εξαιτίας της άρνησης του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Κύπρο, ωστόσο Άρης δεν είναι…μονάχα ο Ματέο Γκαρσία.

Η Ομόνοια έκανε focus (και) στον Ντάνιελ Μαντσίνι κι όπως βοά ο τόπος τις τελευταίες ώρες, κατέθεσε επίσημη πρόταση στους «κίτρινους» για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του SDNA, η προσφορά των «τριφυλλοφόρων» για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή δεν κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ όπως κυκλοφορεί ευρέως, αλλά χαμηλότερα.

Συγκεκριμένα η πρόταση της Ομόνοιας είναι διπλή: 1,3 εκατομμύρια ευρώ cash, ή 1,5 εκατ. ευρώ με δόσεις για την αγορά των δικαιωμάτων του Μαντσίνι, ο οποίος από την πλευρά του αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική της μεταγραφής στο κυπριακό κλαμπ.

Σημειωτέων πως ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (31/8) δεδομένου πως στην Κύπρο η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Ομόνοιας, Μαντσίνι,afti, omonoias, mantsini