Αυτή είναι η 69χρονη λουόμενη που εξαφανίστηκε στην περιοχή Φοινικούδων (pic)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Ανδρούλας Παφίτου Φραγκούδη, 69 ετών, από τη Λάρνακα, η οποία απουσιάζει από τις 17/1/2021. Σύμφωνα με μαρτυρία, η 69χρονη θεάθηκε για τελευταία φορά στην περιοχή Φοινικούδων, όπου εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.  

Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη των επιχειρήσεων ανέλαβε τώρα η Αστυνομία, αφού το ΚΣΕΔ μετά την πάροδο 72 ωρών ολοκληρώνει τις έρευνες. Η Αστυνομία επιχειρεί τόσο από αέρος όσο και στη θάλασσα με τη συνδρομή της Λιμενικής και δυτών για τον εντοπισμό της γυναίκας.

Επιστρατεύτηκαν επίσης

drone και ελικόπτερα της Δύναμης ενώ τις έρευνες συνδράμουν και μέλη της Πολιτικής Άμυνας.

Επιπλέον η Αστυνομία οργανώνει ομάδες εθελοντών ενώ παράλληλα απευθύνει έκκληση προς το κοινό να είναι προσεκτικό όταν περπατά στο παραλιακό μέτωπο και να ειδοποιήσει τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, σε περίπτωση που εντοπίσει οτιδήποτε.  

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Διαβάστε επίσης:

Θαλάσσιο θρίλερ στη Λάρνακα: Η έκκληση Αστυνομίας προς το κοινό

Συνεχίζει η αστυνομία τις έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης στη Λάρνακα

Keywords
Τυχαία Θέματα