Αυτές είν οι πόλεις που θα μυρίσουν Πάσχα-Κάνατε κρατήσεις;

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι το Πάσχα και ο καιρός, εκτός του ότι προσφέρεται λόγω των ολιγοήμερων αργιών, είναι και κατάλληλος για εκδρομές στα πανέμορφα μέρη μας, λόγω των ανεβασμένων θερμοκρασιών !

Οι πόλεις, σύμφωνα με τον γραμματέα του ΠΑΣΥΞΕ Ζαχαρία Ιωαννίδη, που φαίνεται να επικρατούν στις προτιμήσεις των ντόπιων αλλά και των ξένων, είναι η Πάφος αλλά και η περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου.

Μιλώντας στο SigmaLive,

ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα. Αναφορικά με τις τιμές, ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι είναι συγκρατημένες με γνώμονα τη διατήρηση των υψηλών ποσοστών στην προσέλκυση τουριστών, που ανέβασε τον πήχη τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα σε άδειες κλίνες και όσοι δεν προγραμμάτισαν και θέλουν και μπορούν, καλό είναι να το κάνουν εγκαίρως προκειμένου να προλάβουν!

Εν τω μεταξύ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων καλεί τους Κύπριους καταρτισμένους ξενοδοχοϋπάλληλους οι οποίοι παραμένουν άνεργοι, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εργασία στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, μέσω των Κεντρικών Γραφείων του Συνδέσμου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ, όλες οι αιτήσεις των άνεργων καταρτισμένων ξενοδοχοϋπαλλήλων θα σταλούν σε όλα τα Μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, με στόχο την εργοδότηση τους, εν όψει και της παρατηρούμενης έλλειψης καταρτισμένων ξενοδοχοϋπαλλήλων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα και έμπρακτα στη μείωση της ανεργίας.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο cha@cyprushotelassociation.org, με φαξ στο 22375460, και δια χειρός στα Γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ, στην Οδό Ανδρέα Αραούζου 12, Μέγαρο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ, ισόγειο, δίπλα από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας &Τουρισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα